Τζέιντζε. “Το NPP έχει ποιότητα, αλλά δεν απογειώνεται”

Ο Manolo Jimenez μίλησε σήμερα (10/02, 17:00) για τον αγώνα κυπέλλου ενάντια στον Βόλο στο ΟΑΚΑ, αλλά και για το γεγονός ότι πρόσφατα η ΑΕΚ δεν έχει λάβει τα επιθυμητά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής PROTATHLIMA. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

ΑΕΚ 17. Το 00, χαιρετά την ομάδα της Μαγνησίας, και ο 57χρονος Ισπανός προπονητής, μιλώντας στο “Cosmote TV”, αναφερόμενος στο προαναφερθέν παιχνίδι. Αποτελέσματα από την ένωση πρόσφατα, μερικές απουσίες ευχαριστώ στην ομάδα Τραυματισμοί αλλά σε τι; είναι ένοχος και η ΑΕΚ δεν κάνει το σωστό.

Τι πιστεύετε για το παιχνίδι με τον Βόλο;

“Είναι ένα γεγονός διαφορετικό από το πρωτάθλημα. Ένα γεγονός που έκανε την ομάδα της ΑΕΚ ευτυχισμένη στο παρελθόν. «Πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Η ΑΕΚ έρχεται με πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ποια στοιχεία πρέπει να προσθέσει για να επιστρέψει στις νίκες;

“Αυτό που πιστεύω είναι ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες. Πρέπει να αναλυθεί γιατί αυτοί οι καλοί παίκτες τραυματίζονται τόσο πολύ. Και μερικοί που δεν έχουν πληγεί επειδή δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση.

Η συσκευή εγγραφής μπορεί να έχει ποιότητα, αλλά αν δεν την αποδείξει, εάν δεν βάλει την ποιότητα στο πεδίο, είτε λόγω φυσικής κατάστασης είτε για άλλους λόγους, δεν θα φτάσει στο μέγιστο επίπεδο. Όταν είχαμε πέντε νίκες στη σειρά, ήταν το NPP που όλοι θέλουμε να δούμε.

Αλλά από τότε δεν είχαμε την ευκαιρία να επιλέξουμε ξανά την ίδια ομάδα στους επόμενους αγώνες. Και δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα χρέη τους. Αυτήν τη στιγμή παίζω 11 παιχνίδια στην ΑΕΚ, 23 παιχνίδια πριν από εμένα. Υπάρχουν περίπου επτά ή οκτώ παίκτες που έχουν παίξει περισσότερα λεπτά από ό, τι στα προηγούμενα 23 παιχνίδια. Αυτό οφείλεται στις πολλές απουσίες της ομάδας. “

Σε μια από τις προηγούμενες συνεντεύξεις σας, είπατε ότι για να μπορέσει μια ομάδα να παίξει με την “ψυχή”, πρέπει να ξαναγυρίσει, πράγμα που σημαίνει καλή φυσική κατάσταση. Σύμφωνα με το σχέδιό σας με τους συνεργάτες σας, περίπου πότε πρέπει να περιμένουμε από την ΑΕΚ να δημοσιεύσει αυτά τα δεδομένα;

Απλώς μας γνώρισε τότε. Από τις δύο πρώτες μέρες ήμουν εδώ և Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, η ομάδα είχε αρκετά καλά αποτελέσματα. Αλλά για να μπορέσετε να κερδίσετε μια σειρά από νίκες που δεν είστε πάντα σίγουροι ότι θα πετύχετε, πρέπει να παίξετε με πολλή δύναμη.

Από τότε, οι παίκτες άρχισαν να τραυματίζονται. Ίσως το σφάλμα είναι ότι απαιτώ ένταση στο παιχνίδι. Ή υπάρχουν παίκτες που δεν είναι σε θέση να αναδείξουν τη δύναμη που χρειάζομαι. Η ΑΕΚ, ωστόσο, πρέπει πάντα να προσπαθεί να κερδίσει. Δεν καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο εάν δεν έχει ποιότητα και ένταση.

Οι παίκτες έχουν ποιότητα, γι ‘αυτό βρίσκονται στην ΑΕΚ. Και η έντασή τους εξαρτάται από το πόσο καλά προετοιμάζονται. Πότε θα φτάσουμε στο επίπεδο που ζητήσατε; Δεν ξέρω, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχουμε χρόνο να εκπαιδεύσουμε. Αυτό που κάνουμε είναι η αποκατάσταση και ηρεμία των παικτών.

Πιστεύω ότι τις εβδομάδες που δεν θα υπάρχουν παιχνίδια μισής εβδομάδας, όλα θα είναι καλύτερα. “Αλλά θα εξαρτηθεί από την επιστροφή των τραυματισμένων παικτών.”

Ο Γαλανόπουλος և Sahof απουσίαζε από τραυματισμούς. Ο Christichich θα χάσει δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αυτό σας κάνει να σκεφτείτε να αλλάξετε τα σχέδιά σας σε 4-3-3;

“Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στο γεγονός ότι απουσιάζουν οι Γαλανόπουλος και Σάχοφ. Είναι επίσης ο Macheiras. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, το πρόβλημα είναι ότι ξέρω ότι αυτά τα τρία έχουν βγει. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν παίκτες όπως ο Μάνταλος, ο Κρίστιτς, ο Σιγκρίσκι… Δεν αναφέρω τον Μπακάκη is Σουάρνα που έχουν ήδη φύγει από το γήπεδο.

Το θέμα είναι ότι, όταν αυτοί οι παίκτες επιστρέψουν, έχουν ιατρική έγκριση, αλλά δεν έχουν ρυθμό. Αυτό απαιτεί υπομονή և καλή δουλειά από όλες τις μονάδες που εργάζονται στην ένταση της ομάδας, έτσι ώστε να υπάρχει ένταση այդ, αντίστοιχα, ο ανταγωνισμός.

πηγή: gazzetta.gr

Source