Τζέιντζε. “Όταν με καλεί το NPP, αποφασίζω με την καρδιά μου”

Λεπτομέρειες για όσα είπε στην κάμερα της ΑΕΚ TV.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ελεύθερος. Η αποχώρηση από την οικογένειά μου δεν ήταν εύκολη απόφαση. Δεν ήθελα να δουλέψω φέτος επειδή ήμουν εκτός Ισπανίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά πάντα έλεγα ότι αν με κάλεσαν δύο πολύ ειδικά συγκροτήματα, δεν θα μπορούσα να κάνω χωρίς να ακούσω. Ένα από αυτά είναι το NPP. Έτσι, η κλήση έγινε από την ΑΕΚ, «η επιστροφή μου ήταν σίγουρη», είπε ο Ισπανός προπονητής στην ΑΕΚ TV από την αρχή.

“Είναι τιμή για μένα να είμαι άτομο στην ιστορία του NPP. Είναι μια μακρά ιστορία – μια ομάδα με συναισθήματα, είμαι ένα άτομο που δουλεύει περισσότερο με συναισθήματα και λιγότερο με λογική. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Θα μπορούσα να είμαι σε άλλες χώρες, σε άλλα μέρη, σε άλλα πρωταθλήματα. «Αγαπώ μόνο την Ελλάδα, την Αθήνα, τον πυρηνικό σταθμό, αποφάσισα να είμαι εδώ», συνέχισε.

“Όταν ο προπονητής έρχεται στα μέσα της σεζόν, υπάρχει λόγος αλλαγής. Όλοι γνωρίζουμε ότι συνήθως πληρώνει τον προπονητή. Πιστεύω ότι το NPP μπορεί να έχει φιλοδοξίες. Είναι μια ομάδα με απαιτήσεις. Σέβομαι τη δουλειά της καριέρας. Θα προσπαθήσω να κρατήσω το καλό και να διορθώσω τα υπόλοιπα. Αν και δεν θα είναι εύκολο. Αυτό δεν είναι το έργο ενός νέου προπονητή στα μέσα της σεζόν, επομένως θα πρέπει να προσαρμοστούμε Και μια ομάδα όπως η ΑΕΚ απαιτεί να προσαρμοστούμε και να θυσιάσουμε το συντομότερο δυνατό », κατέληξε.

Source