Τζερ երոմ. Για να προστατευθούμε, γιατί η ζωή είναι το πολύτιμο δώρο που μας έδωσε ο Θεός

“Και αυτές οι δυσκολίες που μας έχει παρουσιάσει η επιδημία, για να βρούμε το θάρρος να τις ξεπεράσουμε”, λέει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και όλη την Ελλάδα για το Νέο Έτος.

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

«Χρόνια πολλά, δημιουργικά, ευλογημένα σε όλους», ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, Ελλάδα, Jerome, μέσω της Εκκλησίας 89.5, ένα νέο έτος.

“Αυτές είναι οι μέρες που ανταλλάσσουμε ευχές, τις χρειαζόμαστε όλοι, γιατί χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε, μας υποστηρίζουν”, δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος, πριν από τις δυσκολίες του περασμένου έτους. με τα δεινά του. επιδημία “
և κάλεσε όλους να «φροντίσουν τον εαυτό μας, να φροντίσουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας, γιατί η ζωή είναι ένα πολύτιμο δώρο που μας έχει δώσει ο Θεός».

Επιπλέον, ήθελε να αντιμετωπίσει αυτές τις δυσκολίες που μας παρουσίασε η επιδημία, να βρει το θάρρος να τις ξεπεράσει. Και έχουμε τη δύναμη. Προσευχήσου στον Θεό և Ο Θεός θα μας ενισχύσει για να τους ξεπεράσουμε. Σας εύχομαι πάλι πολλά χρόνια πολλά, μια ευλογημένη, ιδιαίτερα ευτυχισμένη, δημιουργική νέα χρονιά.

Πηγή: protothema.gr

“Και αυτές οι δυσκολίες που μας έχει παρουσιάσει η επιδημία, για να βρούμε το θάρρος να τις ξεπεράσουμε”, λέει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και όλη την Ελλάδα για το Νέο Έτος.

«Χρόνια πολλά, δημιουργικά, ευλογημένα σε όλους», ευχήθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ελλάδα, Jerome, μια νέα χρονιά μέσω 89,5 εκκλησιών.

“Αυτές είναι οι μέρες που ανταλλάσσουμε ευχές, όλοι τις χρειάζονται, γιατί χωρίς να το συνειδητοποιήσουν, μας υποστηρίζουν”, δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος. Με τα δεινά του. επιδημία “
և κάλεσε όλους να «φροντίσουμε τον εαυτό μας, να φροντίσουμε τους αδελφούς και τις αδελφές μας, γιατί η ζωή είναι ένα πολύτιμο δώρο που μας έχει δώσει ο Θεός».

Επιπλέον, ήθελε to և difficulties αυτές τις δυσκολίες που μας παρουσίασε η επιδημία, να βρει το θάρρος να τις ξεπεράσει. Και έχουμε τη δύναμη. Προσευχήσου στον Θεό և Ο Θεός θα μας ενισχύσει για να τους ξεπεράσουμε. Σας εύχομαι και πάλι χαρούμενα γενέθλια, μια ευλογημένη և ιδιαίτερα ευτυχισμένη և δημιουργική νέα χρονιά ».

Πηγή: protothema.gr

Source