Την επόμενη μέρα παντρεύονται και την επόμενη μέρα έχουν πάρτι

Οι προετοιμασίες για το γάμο και το βάπτισμα στο “Karmir” βρίσκονται στο πλαίσιο του νέου ανοίγματος της βιομηχανίας στις 17 Μαΐου. Οι συνεχείς καθυστερήσεις στα πρωτόκολλα և οι ενημερώσεις οδήγησαν σε ακύρωση, ενώ … τα πρωτότυπα λείπουν.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της παράστασης ALPHA Kalimera, ο διοργανωτής γάμου Christos Polivu περιέγραψε μόνο πέντε από τους 48 γάμους που έχουν προγραμματιστεί για το 2020, με τους υπόλοιπους είτε να ακυρώνονται είτε να μετακινούνται στα επόμενα χρόνια. Ως αποτέλεσμα των καθυστερήσεων, ο φόρτος εργασίας των διοργανωτών διπλασιάστηκε και τριπλασιάστηκε φέτος.

Ζευγάρια και ειδικοί στον τομέα περιμένουν το πρωτόκολλο που έλαβε από το Υπουργείο Υγείας, με το οποίο ο κ. Ο Polyvyu λέει ότι είναι πρόθυμοι να εργαστούν περισσότερες ώρες για να αποφύγουν την ίδια κατάσταση με το προηγούμενο έτος. Και εξέφρασε την ελπίδα ότι φέτος θα κινηθούν με βάση το ίδιο πρωτόκολλο.

Τα πάντα για το γάμο … είναι δύσκολο

Όπως ανέφερε ο κ. Polivio, υπήρξαν πολλές δυσκολίες που προκλήθηκαν από τις συνεχείς περιστροφές. Για τους Σημαντικούς Ουιγούρους, η ψυχαγωγία ήταν το πιο σημαντικό πράγμα και πολλοί έκαναν παραχωρήσεις.

Χρήστος Πολυβίου – διοργανωτής γάμου
“Όλα τα ζευγάρια ήταν διαθέσιμα για να μειώσουν τους επισκέπτες τους, αλλά για να διασκεδάσουν. Και αυτό προσπαθούν να κάνουν φέτος επίσης. “

Ταυτόχρονα, ο χαιρετισμός “μπλοκ” քանակ ο αριθμός των επισκεπτών προκάλεσε ανησυχία σε πολλά ζευγάρια.

Ταυτόχρονα, λόγω των υφιστάμενων περιορισμών, ορισμένα δωμάτια δεν είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν τις εκδηλώσεις, με αποτέλεσμα οι γάμοι να γίνονται σε μια μέρα διαφορετική από τα πάρτι.

Δύο καθυστερήσεις σε δύο χρόνια

Σε μια συνέντευξη με την ALPHA, η Μαριλένα Σταύρου ανέφερε τις δικές της δυσκολίες στο σχεδιασμό του γάμου τους.

Προγραμματίζοντας την τελετή στις 25 Απριλίου, είχαν διπλή καθυστέρηση λόγω της επιδημίας, η οποία έκλεισε την προθεσμία τον Ιούλιο του 2022.

Αν και ήταν τυχεροί που αυτές οι καθυστερήσεις δεν τους κόστισαν τα χρήματά τους, σταμάτησαν να συνεργάζονται με ορισμένους επαγγελματίες του κλάδου επειδή δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους.

Source