Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από την κλήρωση JOKER – Πώς … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η αντίστροφη μέτρηση αλλαγής ώρας έχει ξεκινήσει. Εκτός από την Πρωτοχρονιά, το βράδυ αναμένεται να φέρει στο JOKER το μεγάλο βραβείο 1,25 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά από 12 συνεχόμενα τζάκποτ, το παιχνίδι ΟΠΑΠ βάζει το “καλό” του με μεγάλη ισοπαλία απόψε, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22. Στις 00 իղ θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού YouTube OPAP, του ιστότοπου tzoker.gr և Εφαρμογή JOKER. ,

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο έως τις 9:30 μ.μ. Όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους, πρέπει πρώτα να εγγραφούν online στο tzoker.gr ή στο πρόγραμμα JOKER.

Εύκολη ηλεκτρονική εγγραφή ներկայաց υποβολή εισιτηρίου
Από τον υπολογιστή κάνετε κλικ στο “register”, συμπληρώστε τα στοιχεία του email σας σε ένα ειδικό άλογο. Επιλέξτε το επιθυμητό “όνομα χρήστη” և “κωδικός πρόσβασης” և δημιουργήστε έναν λογαριασμό. Υποβάλλοντας το βιογραφικό σας, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Ομοίως, θα εγγραφείτε μέσω της εφαρμογής JOKER, την οποία κατεβάζετε δωρεάν στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet από το App Store ή μέσω του tzoker.gr κάνοντας κλικ εδώ (συσκευές Android).

Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού σας στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή tzoker, επιλέγετε αριθμούς, συμπληρώνετε στήλες, παρουσιάζετε το εισιτήριό σας, το οποίο λαμβάνετε μέσω e-mail.

Πηγή: iefimerida.gr

Source