Την Τρίτη, η σκόνη που μας «πνίγει» ηρεμεί

Σύμφωνα με τις μετρήσεις των σταθμών δικτύου παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα της Επιθεώρησης Εργασίας, σήμερα, το 2021. Στις 19 Απριλίου, παρατηρούνται υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Επειδή η σκόνη περιέχει μικρές ποσότητες εισπνεόμενων σωματιδίων που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ανθρώπινη υγεία, η κοινωνία, ιδιαίτερα οι ευάλωτες ομάδες (παιδιά, ηλικιωμένοι και άρρωστοι) καλούνται να αποφύγουν τη μετακίνηση έξω.

Η τελευταία ώρα συλλογής σκόνης για πληροφορίες μετρήθηκε στις 8 π.μ. Στις 00 ήταν στους ακόλουθους τομείς:

Λευκωσία: 110 μg / m3

Λεμεσός: 88 μg / m3

Λάρνακα: 85 μg / m3

Πάφος: 89 μg / m3

Η όχθη της λίμνης είναι 49 μg / m3

Αγία Μαρίνα Ξυλιάτου: 48 μg / m3:

Σκόνη στη Λευκωσία όπως αναφέρεται από το KitasWeather

Δείτε όλες τις περιοχές στο KitasWeather, εδώ:,

Σημειώστε ότι “σκόνη” σημαίνει σωματίδια που εισπνέονται στην ατμόσφαιρα με διάμετρο μικρότερη από 10 μικρά (PM10). Σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, η οριακή τιμή αναφέρεται στη μέση ημερήσια τιμή և δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 50 μg / m3 (μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο).

Ο καιρός με λεπτομέρεια

Η μάζα θερμού αερίου που επηρεάζει την περιοχή, όπως η σκόνη στην ατμόσφαιρα, υποχωρεί την Τρίτη.

Σήμερα: Ο καιρός θα είναι μερικώς νεφελώδης, προσωρινά κυρίως νεφελώδης με μεσαία έως ψηλά σύννεφα. Ο άνεμος θα είναι κυρίως βορειοανατολικός προς νοτιοανατολικά 3 թույլ τοπικοί αδύναμοι, 3 έως 4 Μποφόρ κατά μέσο όρο, κάτι που θα είναι λίγο χάος. Η θερμοκρασία θα αυξηθεί σε περίπου 37 βαθμούς στην ξηρά, περίπου 30 στην ακτή և στα ψηλά βουνά.

Αυτό το απόγευμα Θα παρατηρηθεί αυξημένη μεσαία medium υψηλή θολότητα. Οι άνεμοι θα φυσούν αρχικά από 3 ασθενείς Beaufort, αργότερα κυρίως από βορειοδυτικά, από ελαφρύ έως μεσαίο, από 3 έως 4 Beaufort, και το πρωί τοπικά στα δυτικά, από 4 έως 5 Beaufort πάνω από το μέσο όρο. Αυτός που θα είναι ανήσυχος μέχρι λίγο χάος, μέχρι το πρωί στα δυτικά από λίγο χάος σε χάος. Η θερμοκρασία θα μειωθεί σε περίπου 17 βαθμούς στην ξηρά, σε ψηλότερα βουνά, σε παράκτιες περιοχές κατά περίπου 18 βαθμούς.

Την Τρίτηκυρίως αρχικά θα υπάρξει μια προσωρινή αύξηση της θολότητας, ενώ Τετάρτη և Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως καθαρός.

Η θερμοκρασία θα μειωθεί σημαντικά την Τρίτη, μια περαιτέρω πτώση την Τετάρτη και μια μικρή αλλαγή την Πέμπτη σε ελαφρώς διακυμάνσεις από το μέσο κλίμα.

Πηγή φωτογραφίας: Αναταραχή

Source