Τη δεκαετία του ’90, η Telta bit Atletico Journalist Κύπρος

Η Atletico έχασε μια πολύτιμη θέση για να κάνει τη διαφορά από τη Βαρκελώνη σε διψήφια ψηφία, βλέποντας ότι η Telta διέκοψε τη σειρά της στη Μαδρίτη.

Η ομάδα του Simeone, με πρωταγωνιστή τον Suarez, μπορεί να είχε οδηγήσει στον αγώνα, αλλά στον τελικό είδε τη Ferreira να κερδίζει 2-2, στερώντας τον 17ο τερματισμό από τη La Liga.

Η ομάδα του Vigo έφτασε δυνατά και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μόνο στο 13ο λεπτό, όταν ο Mayo βρήκε τον Sandy Mina στην περιοχή, ο οποίος έπληξε τον Oblak 1-0 με κλειστή κεφαλίδα.

Ωστόσο, η ομάδα του Simeone φάνηκε να πιέζει καλύτερα όταν, στο τέλος του ημιχρόνου, ο Suarez έφτασε στο στόχο της εξίσωσης με ένα στενό έργο. Στην πραγματικότητα, αυτό ήταν το 15ο γκολ της Ουρουγουάης στο πρωτάθλημα, ο οποίος φαίνεται να επέστρεψε στη Μαδρίτη.

Στην πραγματικότητα, για να το σφραγίσει, ο Suarez χτύπησε ξανά στην αρχή της επανάληψης, αυτή τη φορά γράφοντας για το “Rochiblanos” μετά το σταυροδρόμι του Λόντι. 0:

Ωστόσο, παρά τα όσα έκανε ο Suarez, η Telta τελικά «δαγκώνει» στον τελικό. Στο 90ο λεπτό, η Ferreira χτύπησε την ομάδα του Βίγκο, σκόραρε 2-2 και έκανε φρένο στη Μαδρίτη.

Πηγή: sport-fm.gr

Source