Τις τελευταίες 24 ώρες στην επιδημία κοραναϊού


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΠαγκόσμιοςνέος τύπος κοραναϊού (Kovid-19), ο αριθμός των περιπτώσεων υπερέβη τα 81 εκατομμύρια 364 χιλιάδες, ο αριθμός εκείνων που πέθαναν στην επιδημία ήταν 1 εκατομμύριο 776 χιλιάδες, και ο αριθμός αυτών που ανέκαμψαν ξεπέρασε τα 57 εκατομμύρια 484 χιλιάδες.

Ο αριθμός των περιπτώσεων υπερέβη τα 19 εκατομμύρια 589 χιλιάδες στις ΗΠΑ, 10 εκατομμύρια 224 χιλιάδες στην Ινδία, 7 εκατομμύρια 486 χιλιάδες στη Βραζιλία και 3 εκατομμύρια 78 χιλιάδες στη Ρωσία.

Ο υφυπουργός Υγείας των ΗΠΑ Brett Giroir ανακοίνωσε ότι το μεταλλαγμένο στέλεχος Kovid-19 μπορεί επίσης να είναι στις ΗΠΑ.

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη Γερμανία λόγω της επιδημίας ξεπέρασε τις 30 χιλιάδες. Σύμφωνα με τη δήλωση του Ινστιτούτου Robert Koch, το οποίο διεξάγει μελέτες στον τομέα των μολυσματικών ασθενειών, 348 άτομα πέθαναν τις τελευταίες 24 ώρες λόγω του ιού και η συνολική απώλεια ζωής αυξήθηκε σε 30 χιλιάδες 126.

Μετά την έγκριση του εμβολίου κατά του Kovid-19 στο Βέλγιο, έγιναν τα πρώτα εμβόλια.

Το ταχέως διαδεδομένο στέλεχος του Kovid-19 βρέθηκε στη Φινλανδία και τη Νορβηγία.

Ο αγώνας Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι, που προγραμματίζεται να παίξει σήμερα στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, αναβλήθηκε λόγω των υποθέσεων Kovid-19 στην ομάδα των φιλοξενούμενων.

Ο υπουργός Υγείας της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου Ali Pilli, ένα τμήμα της χώρας από την Τουρκία Kovid-19 που καθορίζει το εμβόλιο, αυτό το εμβόλιο είπε ότι αναμένουν να φτάσουν στην ΤΔΒΚ εντός 10 ημερών.

Στη Σερβία απαγορεύονται οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς, ενώ καφετέριες και εστιατόρια θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 18:00 τοπική ώρα στις 31 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου.

Οι ασθενείς που δεν εμφανίζουν συμπτώματα του Kovid-19 στη Μαλαισία θα μεταφερθούν στην καραντίνα στο σπίτι

Το Ισραήλ μπήκε σε καραντίνα δύο εβδομάδων από το απόγευμα της Κυριακής στο πλαίσιο του αγώνα ενάντια στον Kovid-19.

Ανακοινώθηκε ότι ο αντιπρόεδρος της Βραζιλίας, Χάμιλτον Μουράο, πιάστηκε στο Κόβιντ-19.

Η κυβέρνηση της Μαλαισίας ανακοίνωσε ότι άτομα που δεν εμφανίζουν σημάδια του ιού, παρόλο που το τεστ Kovid-19 είναι θετικό, θα τεθούν σε καραντίνα στο σπίτι και όχι στα νοσοκομεία.

Έχει αναφερθεί ότι στη Νότια Κορέα παρουσιάστηκε μια ταχύτερα μεταλλαγμένη μετάλλαξη του Kovid-19. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ότι ο μεταλλαγμένος ιός εντοπίστηκε σε μια οικογένεια 3 που ήρθε στη Νότια Κορέα από την Αγγλία στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο Κινέζος δημοσιογράφος, ο οποίος έκανε νέα για το ξέσπασμα του Kovid-19 που συνέβη στο Γουχάν, στην επαρχία Hubey της Κίνας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών.

Στο Κιργιστάν, τα θέατρα, που έκλεισαν μετά το θέαμα Kovid-19 στις 18 Μαρτίου, άνοιξαν ξανά πριν από τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς.

Ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου Χαμάντ Χασάν ανέφερε ότι ζήτησαν 2 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Pfizer / BioNTech κατά του Kovid-19.

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency με συνοπτικό τρόπο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source