Τι έκλεισε ο 71χρονος μια μέρα μετά την αυτοψία;

Ο 71χρονος από τη Λεμεσό άφησε την τελευταία του αναπνοή στο σπίτι του, ο οποίος απολύθηκε από το νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία λίγες ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο λυπημένος άνδρας βρέθηκε από τη γυναίκα, έχοντας διάσειση. Ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στη σκηνή, το οποίο τον οδήγησε στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Εκεί οι τοπικοί γιατροί διάγνωση του θανάτου του.

Σύμφωνα με τους συγγενείς τους, η 71χρονη γυναίκα νοσηλεύτηκε στο καρδιολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού την περασμένη Κυριακή, όπου υποβλήθηκε σε καθετηριασμό. Απελευθερώθηκε την Παρασκευή το πρωί και οι συγγενείς του τον πήραν σπίτι. Λίγες ώρες αργότερα, ο ατυχής άντρας βγήκε.

Τα μέλη της οικογένειάς του έχουν εκφράσει υποψίες για ιατρική αμέλεια. Όπως ισχυρίζονται στην καταγγελία τους, ενώ ο 71χρονος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, οι γιατροί του νοσοκομείου τον απέδυσαν επειδή ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν κρεβάτια. Στην πραγματικότητα, καθώς παραπονιούνται, οι γιατροί τους είπαν να τον πάρουν πίσω σε 20 ημέρες, όπου θα υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Source