Τι γίνεται με τη μεταφορά του Ιανουαρίου στην Κύπρο; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΑΡΕΠΤΑ:

Οι ομάδες μας έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν προσθήκες, λαμβάνοντας υπόψη το παράθυρο μεταφοράς Ιανουαρίου.

Σας υπενθυμίζουμε τις σημαντικές αλλαγές που έχουν εγκριθεί στην ανακοίνωση του Πρωταθλήματος Cyta, το 2020/2021 և Εγγραφή Παίκτη և Κανονισμοί Μεταβίβασης, που σχετίζονται με το παράθυρο χειμερινής μεταφοράς.

– Αύξηση του αριθμού των ξένων παικτών για ομάδες της κατηγορίας Α από πέντε (5) σε επτά (7) χωρίς να επηρεάζεται ο αριθμός των παικτών που έχουν δικαίωμα να έχουν οι ομάδες στο ρόστερ τους.

– Ένας άνεργος παίκτης μπορεί να μεταφερθεί για να αντικαταστήσει έναν άλλο παίκτη έως τέσσερις (4) ημέρες μετά το τέλος της περιόδου μεταφοράς.

– Η κενή θέση ενός παίκτη που προκύπτει από τη διαγραφή από τη λίστα Α μπορεί να συμπληρωθεί, υπό την προϋπόθεση ότι η εγγραφή θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του παραθύρου μεταφοράς Ιανουαρίου.

-Αφήστε τα συνδικάτα να συμπληρώσουν τη Λίστα Α τον Ιανουάριο, ακόμα κι αν δεν είχε ολοκληρωθεί πριν.
– Να έχετε μια περίοδο μεταφοράς ανέργων παικτών εντός τεσσάρων (4) ημερών μετά το τέλος της περιόδου μεταφοράς Ιανουαρίου.

Οι ελπιδοφόρες μεταφορές μπορούν να ακυρωθούν υπό ορισμένες προϋποθέσεις κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου μεταφοράς.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι ομάδες μας δικαιούνται 4 μεταφορές τον Ιανουάριο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν 4 μεταγραφές, όπως και πριν. Δεν μιλάμε πλέον μόνο για αντικαταστάσεις.

Για παράδειγμα, όταν πρόκειται για τη λίστα Α (πάνω από 22 επαγγελματίες παίκτες κάτω των 22 ετών), εάν μια ομάδα αποκτήσει έναν Κύπριο παίκτη, δεν υπάρχει ανάγκη για άλλη κενή θέση για να αποχωρήσει άλλος Κύπριος.

Η προσθήκη με παίκτες που μπορούν να εγγραφούν στη λίστα Β (κάτω των 22 ετών) επίσης δεν απαιτεί διαγραφή. Οι ξένοι παίκτες που μπορούν να εγγραφούν στη λίστα Β ‘Συλλόγων θα μετρήσουν τον αριθμό των αλλοδαπών που δικαιούνται Συλλόγους (επτά 7).

Source