Τι είπε ο Κωστόπουλος για την Κατερίνα Λιόλι և … | Δημοσιογράφος Κύπρος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην Αθήνα από το Ντουμπάι χθες το βράδυ, καθώς ήταν λογικό, μετά την καταστροφή, οι κάμερες των ψυχαγωγικών προγραμμάτων τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έλαβε σειρά ερωτήσεων σχετικά με το πάρτι στο Ντουμπάι και την Κατερίνα Λιολιού, η οποία φέρεται να είναι ζευγάρι. Απάντησε για τη Jeni Balacin, η οποία πρόσφατα γέννησε το μωρό της.

“Όλοι κάναμε δοκιμές κατά τη διάρκεια της πτήσης, είμαστε σε αρνητική διάθεση. Πήγα στο Ντουμπάι για δουλειά. Και όχι μόνο αυτό, πήγα σε άλλες χώρες. Τα σχόλια που άκουσα ήταν πολύ άσχημα, ήταν κανιβαλιστικά. Επειδή το άλλο άτομο δεν γνωρίζει τη ζωή σας, δεν ξέρει, έχετε χρήματα, έχετε δουλειά, κάθεται, κρατά μια φωτογραφία, μπαίνει στη ζωή σας, κάνει σχόλια, ρολόγια και φαντασίες. Πήγα εκεί γιατί με κάλεσαν.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δίνει μια σαφή απάντηση για το ταξίδι στο Ντουμπάι

Ο πρώην εκδότης απάντησε για όλους հետո τα πάντα αφού έλαβε πολλές ερωτήσεις.

“Όλοι ήταν αρνητικοί στο τεστ, και στις 150 πτήσεις, όσα είδα χθες στα νοσοκομεία, το ίδιο συνέβη ξανά”, είπε, επαναλαμβάνοντας ότι είχε πάει στο Ντουμπάι για δουλειά.

Για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε για το ταξίδι του. “Είχα μια πολύ κακή στιγμή γιατί είναι κανίβαλοι. Επειδή ο άλλος δεν ξέρει πώς είναι η ζωή σου, πώς ζεις, αν έχεις χρήματα, αν έχεις δουλειά. Έτσι κάθεται, κρατά αυτή την εικόνα, κάνει σχόλια, ρολόγια ή φαντάζεται. “Αλλά πήγα εκεί γιατί με κάλεσαν για έξι μήνες. Δεν μπορούσα να πάω. Θα φύγω ξανά μετά από λίγο. Θα πάω αλλού.”

Η φωτογραφία με την Κατερίνα Λιολιού, την οποία ανέβασε և. “Ποια Κατερίνα είναι η μητέρα;” Πες αυτά τα πράγματα για τον εαυτό σου. Υπήρχε μια κυρία στην είσοδο, κράτησε το κινητό μου για να φορτίσει. Και αφού ξέχασα, κάλεσαν να με φέρουν. Δεν είναι το κλειδί για το δωμάτιο, αλλά το κλειδί για την ντουλάπα. Το ανέβασα λανθασμένα. “

Για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιολιού. “Δεν θα σας μιλήσω για τα προσωπικά μου θέματα. Δεν σας είπα για το Ντουμπάι; Έγραψαν ότι πρέπει να ψηφίσω τα παιδιά μου γιατί έφυγα για το Ντουμπάι. (…) Τι νέα παιδιά; Βλέπετε την Κατερίνα;

Μετά το τέλος του βίντεο, η Τίνα Μεσαροπούλου είπε ότι μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Πέτρου Κωστόπουλου ater հարաբերությունների Κατερίνα Λιολιού, υπήρχε μια «ενδο-οικονομική» σχέση μεταξύ της Κατερίνας και της οικογένειάς της λόγω της διαφοράς ηλικίας. Στην πραγματικότητα, ο πατέρας του, η Κατερίνα Λιολιού, τον κάλεσε να τον επιπλήξει, γεγονός που οδήγησε σε έντονο επιχείρημα μεταξύ Πέτρου και Κατερίνας. Από την πλευρά της, η Σταματίνα είπε ότι δεν ήξερε αν η σχέση είχε τελειώσει, αλλά το Σάββατο φωτογραφίες των πρώτων παπαράτσι τους δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό OK.

Στην ερώτηση αν ήμουν ξανά πρόσφατα για τον Μπαλακίν, ο οποίος πρόσφατα έγινε πάλι μανόλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος απάντησε: «Μπορεί η πρώην σύζυγός μου να είναι καλά και το παιδί της να είναι ευτυχισμένο. “Όταν ένα μωρό γεννιέται, είναι ένα ιερό θέμα.”

https://www.youtube.com/watch?v=mj92nVpMLKw:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε χθες από το Ντουμπάι, όπου ήταν τις προηγούμενες μέρες, όταν άλλαξε το χρόνο με τον συνομιλητή του, Κατερίνα Λιολιού, με άλλους Έλληνες.

Αλλά τι συνέβη στο αεροδρόμιο; Το ντοκιμαντέρ TLIFE δείχνει μια γυναίκα να φωνάζει καθώς ο Πέτρος Κωστόπουλος περπατάει. Δεν έφυγε από το αεροδρόμιο πριν από την ολοκλήρωση της δοκιμασίας του βλεννογόνου, σύμφωνα με μια πηγή κοντά του.

Σύμφωνα με τον πρώην εκδότη, ο Πέτρος Κωστόπουλος ποτέ δεν προσπάθησε να φύγει πριν φύγουν οι άλλοι επιβάτες, αλλά λόγω της προσδοκίας, μια γυναίκα εκνευρίστηκε και άρχισε να διαμαρτύρεται, καθώς 12 άτομα είχαν φύγει νωρίτερα, μεταξύ των οποίων η πρώτη δεν ήταν. Publisher Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ασφάλεια του αεροδρομίου επέτρεψε σε αυτούς τους 12 ανθρώπους να φύγουν νωρίτερα από τους άλλους. Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν είχε φύγει νωρίτερα, αλλά έφυγε στο τέλος με τους άλλους ταξιδιώτες. Σύμφωνα με την πηγή του αεροδρομίου, κανείς δεν μπορούσε να φύγει χωρίς την άδεια των αξιωματούχων του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πολεμούσε με κανέναν και στο βίντεο φαινόταν να φωνάζει στη γυναίκα, φωνάζοντας για την καθυστέρηση των υπαλλήλων, δεν άλλαξε τη συνομιλία μαζί της. Στην πραγματικότητα, εκτός από αυτήν την κυρία, δεν υπήρχαν παράπονα από άλλους αεροσυνοδούς.

https://www.youtube.com/watch?v=IGwvt8rEWgU:

Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του, αφού ολοκλήρωσε τις πλαστές εξετάσεις στον Ελευθέριο Βενιζέλο, ήθελε να δημοσιεύσει τις προσωπικές του ιστορίες στο Instagram.

“Δεν είμαι συνηθισμένος να ανταποκρίνομαι στο instagram και τις προσωπικές μου υποθέσεις. Αλλά αισθάνομαι ότι το ποτήρι είναι γεμάτο, role ο ρόλος μου στον εξαγνιστή κυπρίνου είναι λάθος. Σήμερα έφτασα από το περίφημο Ντουμπάι, βρέθηκα μπροστά στις κάμερες, “τα περισσότερα από τα παπαράτσι” που γνώρισα στη ζωή μου. Για παράδειγμα, αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, στη μέση της κατάστασης στην οποία ζούμε. Είπα ότι πρέπει να το πω σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα, απαντώντας στις ερωτήσεις μου. Γνωρίζοντας ότι θα τους δω αύριο σε διαφορετικές εκπομπές, ανάλογα με την επεξεργασία που θα επιλέξει κάθε αρχισυντάκτης. «Και λοιπόν, ουδέτερο, և κακό», λέει ο πρώην εκδότης στην πρώτη του ιστορία.

Δείτε όλες τις ιστορίες του Πέτρου Κωστόπουλου όπου εξηγεί τι πραγματικά συνέβη στο αεροδρόμιο μετά την άφιξή του από το Ντουμπάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source