Τι θα κάνουμε σήμερα; | Ορκούν Ουν

Δεν μπορείς να κοιμηθείς; Μην ανησυχείτε, πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να κοιμηθείτε άνετα κάνοντας σπορ 3 ημέρες την εβδομάδα.

Τι θα κάνουμε σήμερα
Δεν θα ξεγελιωθώ, λέω να δοκιμάσω το Pizza Napolist στην Κωνσταντινούπολη Maslak για πραγματική πίτσα Napoli.

Μια πρόταση απόδρασης: Ιταλικό πορτοκαλί κέικ … Δεν είναι πολύ δύσκολο να φτιαχτεί.
Τι θα κάνουμε σήμερα
Είναι τόσο διαφορετικό να παίρνεις ένα σημειωματάριο και να γράφεις ό, τι σου έρχεται στο μυαλό. Ας γράψουμε και σχεδιάσουμε.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το Kabataş Setüstü. Επειδή είναι μόνο μια μέρα να αγοράσετε έναν καφέ από τις σειρές των καταστημάτων εκεί και να περπατήσετε.

Αγοράστε μικρά, αφρώδη στολίδια για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Οι ψυχολόγοι λένε ότι χρειαζόμαστε πραγματικά ένα πολύχρωμο σπίτι.

Το βιβλίο με τίτλο “The Talisman Dog Momo” του Didem Gürçay απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες.
Τι θα κάνουμε σήμερα
Αν θέλετε να κάνετε διαφορετικό μακιγιάζ από το συνηθισμένο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Χριστούγεννα μακιγιάζ βίντεο.

Εναπόκειται σε εμάς να διαχειριστούμε το άγχος. Μπορούμε ακόμη και να ξεκινήσουμε σήμερα. Υπάρχει ένα μάθημα “Διαχείριση προσωπικού στρες” στις 18:00. Ticketino.com για εισιτήρια …

Η πανδημία πυροδοτεί τον κληρονόμο. Μία στις 3 γυναίκες και στους 5 άνδρες έχει κιρσούς. Ένας άλλος λόγος για μετακόμιση στο σπίτι. Καθηγητής Δρ. Θα πρέπει να ακούσετε τις προτάσεις του Tankut Akay.

.Source