Τι κομψό! Η gezge Gürel έκανε το στυλ της να μιλά αυτή τη φορά!

Televizyongazetesi.com/Detay – Η διάσημη ηθοποιός Özge Gürel ήρθε πρόσφατα στην οθόνη με τη σειρά Mr. False, στην οποία έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο με τον Can Yaman. Η σειρά, που ξεκίνησε το καλοκαίρι στο Fox TV, δυστυχώς υπέκυψε στη σειρά κατά τη διάρκεια της σεζόν και είπε αντίο στην οθόνη όταν οι βαθμολογίες ήταν χαμηλότερες από την αναμενόμενη. Οι οπαδοί του Gürel περιμένουν να τον δουν ξανά σε μια σειρά.

Ωστόσο, ο παίκτης δεν έχει γνωστό έργο αυτή τη στιγμή. Όμως, ο παίκτης δεν αφήνει τους οπαδούς του αγνώστους με τις αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μοιράζεται επίσης τις φωτογραφίες του κατά καιρούς με τον αγαπημένο του Serkan Çayoğlu, με τον οποίο γνώρισε και είναι ακόμα, ενώ έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά Kiraz Mevsimi πριν από 5 χρόνια.

Η φιλόδοξη σειρά του Çayoğlu, η Yeni Hayat, έκανε τον τελικό της στο 9ο επεισόδιο, αλλά ο Serkan Çayoğlu ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οθόνη με μια νέα σειρά που ονομάζεται Cyprus Island Winter.

Εν τω μεταξύ, η Özge Gürel, από την άλλη πλευρά, λαχτάρα τους οπαδούς της στη σελίδα της στο Instagram. Εκτιμήθηκε η τελευταία θέση του παίκτη, ο οποίος έκανε επίσης εκπλήξεις από καιρό σε καιρό.

Ο Özge Gürel ποζάρει με ένα φούξια χρώμα και έντονο φόρεμα. Η Özge Gürel, η οποία εμφανίζεται στο στράπλες και μίνι φόρεμα της, ρίχνει σχόλια εκτίμησης από τους οπαδούς της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια άλλη στάση του Özge Gürel στην οποία προσπαθεί να φορέσει ένα πράσινο παπούτσι. Η κομψότητα που αποτυπώνει με τα αντίθετα χρώματα είναι εντυπωσιακή …

Εν τω μεταξύ, φαίνεται ότι ο Gürel έκοψε επίσης τα μαλλιά του αμβλύ. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε μπροστά από την κάμερα με τα μακριά μαλλιά του στον κ.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις στο Instagram -> @tvdizianaliz

Εγγραφείτε

Source