Τι περιγράφει τον σκοπό της ενέδρα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Κάτω από το μικροσκόπιο της αστυνομίας υπάρχει μια εικόνα ενός 38χρονου άνδρα, του ιδιοκτήτη ενός σταύλου αλόγων, εναντίον του οποίου έγινε απόπειρα δολοφονίας αργά το απόγευμα στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, στις 6 η ώρα. Περίπου 40, καθώς ο 38χρονος ταξίδευε από το Χαλέπι στο Μπέιλ, έλαβε μια σειρά από πυροβολισμούς, στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε μέχρι το αυτοκίνητό του να σταματήσει υπό το φως της Ερί προς Λακατάμια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Φωτογραφίες από τη σκηνή της απόπειρας δολοφονίας. Έχει προχωρήσει πολύ στην αποφυγή του στόχου

Δεν τραυματίστηκε στη φωτιά, αλλά μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λευκωσίας για να καταθέσει. Σύμφωνα με αυτόν, παρατήρησε μια μοτοσικλέτα, η οποία βρισκόταν στο χωράφι κοντά στο βενζινάδικο, όπου δύο άτομα καθόταν με τα πρόσωπά τους καλυμμένα.

Όπως είπε ένας από τους δύο, άρχισε να τον πυροβολεί και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει.

Όπως φαίνεται από τις παρεχόμενες φωτογραφίες ΚΑΝΩ ΑΝΑΦΟΡΑ:Ο 38χρονος άνδρας φαίνεται να έχει λάβει περίπου πέντε βολές.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν αμέσως στη σκηνή της απόπειρας δολοφονίας, ενώ μέλη της εγκληματολογίας συλλέγουν διάφορα είδη για περαιτέρω έρευνα.

Αναμένεται ότι θα συζητηθεί η παρακολούθηση του κλειστού κυκλώματος του βενζινάδικο, προσπαθώντας να μάθει αν έχει καταχωρηθεί κάτι.

Σύμφωνα με τον 38χρονο πολίτη, ακολούθησε το μονοπάτι που ακολουθεί κάθε μέρα, ενώ φαίνεται ότι οι εγκληματίες γνώριζαν τις κινήσεις του. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ότι άλλα άτομα ενδέχεται να εμπλέκονται στην εμπειρία, οι οποίοι μπορεί να έχουν δώσει ένα «σήμα» στους επιβάτες της μοτοσικλέτας που είχε εγκατασταθεί.

Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source