Τι περιμένει η αεροπορική βιομηχανία το 2021 | Ugur Celikkol

Η πολιτική αεροπορία είναι ένας από τους τομείς που αισθάνονται βαθιά τον αντίκτυπο της επιδημίας. Με την ξαφνική μείωση του αριθμού των επιβατών και τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι χώρες, πολλές αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο πρόκειται να φέρουν τη σημαία της χρεοκοπίας. Οι άνθρωποι δεν προτιμούσαν τα αεροπορικά ταξίδια λόγω του φόβου που δημιουργούσε η επιδημία του ιού. Φυσικά, οι υπάλληλοι του κλάδου επηρεάζονται επίσης από την κρίση. Αν και όλα τα είδη κοινωνικής απόστασης και μέτρα υγιεινής λαμβάνονται στα αεροδρόμια και δίνεται έμφαση στα φίλτρα hepa που κυκλοφορούν στον αέρα 15-20 φορές την ώρα, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να μην προτιμούν τα αεροπορικά ταξίδια. Στη διαδικασία αυτή, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες έχουν αρχίσει ακόμη και να χρωματίζουν τα αεροσκάφη τους για να ευαισθητοποιήσουν. Η αεροπορική εταιρεία Cargolux με έδρα το Λουξεμβούργο, μαζί με την Garuda Indonesia, πρόσφατα βάφει τα αεροσκάφη Boeing 747-8.

Τι περιμένει η αεροπορική βιομηχανία το 2021
Τι περιμένει η αεροπορική βιομηχανία το 2021
Εκτός από τη μάσκα, η αεροπορική εταιρεία εκτύπωσε επίσης τη ζωγραφική Not Without My Mask στο σώμα του αεροπλάνου. Οι ταξιδιωτικές απαιτήσεις μειώθηκαν κατά 75% και 4,8 εκατομμύρια εργαζόμενοι στη βιομηχανία κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Αερομεταφορών (IATA). Τα ταξιδιωτικά πρακτορεία που εκδίδουν εισιτήρια για όλες αυτές τις πτήσεις αντιμετωπίζουν επίσης το πρόβλημα. Ενώ η αύξηση του κινδύνου Covid-19 παρατηρείται και πάλι, πολλές αεροπορικές εταιρείες συνεχίζουν τις εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις τους λαμβάνοντας προφυλάξεις όσο το δυνατόν περισσότερο. “Τι μας περιμένει στο υπόλοιπο αυτό;” Ενώ η απάντηση στην ερώτηση δεν μπορεί να δοθεί με σαφήνεια από κανέναν, δίνουμε αυτήν την ερώτηση στα τρία ονόματα που συγκεντρώνουν χιλιάδες ανθρώπους που είναι ειδικοί στους τομείς τους στην Προύσα με αεροπορικές εταιρείες κάθε χρόνο. Ζητήσαμε από τον Γενικό Διευθυντή του Ottomantur Turizm και τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Τουρισμού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Bursa, Sibel Metuoglu, τον Γενικό Διευθυντή Τουρισμού Apareia, Ayla Altun και τον Πρόεδρο του Διεθνούς Bursa Skal, τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Serdal Can της Plaza Turizm.

Sibel Ölüoğlu – Γενικός Διευθυντής Τουρισμού Ottomantur και
Πρόεδρος του Συμβουλίου Εμπορίου, Βιομηχανίας, Τουρισμού της Προύσας

class = “cf”>

Τι περιμένει η αεροπορική βιομηχανία το 2021Τι έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για τον τουρισμό… Ως διευθυντής 2ης γενιάς ενός 54χρονου πρακτορείου, το σκέφτηκα και φυσικά, πρώτα απ ‘όλα, σκέφτηκα να ταξιδέψω, να δω και να γνωρίσω. Αναρωτήθηκα, τι σημαίνει ο τουρισμός, οικονομικός, πολιτιστικός, τεχνικός, κ.λπ., για να προσελκύσει τουρίστες σε μια χώρα ή μια περιοχή. Βρήκα τις προφυλάξεις, όλη η δουλειά που έγινε. Μια σύντομη πρόταση; αλλά πόσα πράγματα. Τώρα, υπάρχουν δεκάδες σκόπιμοι και εθελοντικοί τύποι τουρισμού, όπως υγεία, γαστρονομία, πίστη, αθλητισμός, φύση. αλλά χρειαζόμαστε επαγγελματίες τουρισμού και πράκτορες για πρόσβαση σε όλα αυτά.
Όπως και η εθνική μας αεροπορική εταιρεία Turkish Airlines, υπάρχουν περίπου 800 αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. 290 από αυτές τις εταιρείες συνδέονται με την IATA – International Air Transport Association.
Επιστρέφοντας στην παλιά εποχή, στη δεκαετία του ’70, πήγαμε στο πρακτορείο, ελέγχαμε τα παχιά βιβλία που στέλνονταν στα πρακτορεία από το κέντρο IATA κάθε μήνα ή κάθε 3 μήνες για να δούμε αν υπήρχε ταξίδι στον προορισμό, και πάλι, οι τιμές υπολογίστηκαν από αυτά τα βιβλία, το τέλεξ εστάλη στην αεροπορική εταιρεία και το εισιτήριο εκδόθηκε μετά την έγκριση. Λαμβάνοντας υπόψη πόσο μικρή ήταν η κυκλοφορία των αεραγωγών τη δεκαετία του 1970 – ο αριθμός των επιβατών ήταν 300.000 – ήταν ένα ελεγχόμενο σύστημα.
Το 1994, οι αεροπορικές εταιρείες άρχισαν να αλλάζουν σταδιακά σε ηλεκτρονικά εισιτήρια, τώρα τα εισιτήρια με κουπόνια έχουν τελειώσει και η περίοδος ταξιδιού ξεκίνησε με το εισιτήριο που εκτυπώσαμε στον εκτυπωτή. Αυτά τα χρόνια, ο αριθμός των επιβατών που ταξιδεύουν παγκοσμίως έφτασε το 1 δισεκατομμύριο και αυξήθηκε ταχύτατα.
Στη δεκαετία του 2000, η ​​τεχνολογία άλλαζε με απίστευτη ταχύτητα και η ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία άρχισε να μετατοπίζεται σε διαδικτυακά κανάλια. Φυσικά, οι εταιρείες έχουν αρχίσει να χάνουν αίμα καθώς η πρόσβαση σε αεροπορικά εισιτήρια είναι τώρα πολύ εύκολη χάρη στην προηγμένη τεχνολογία. αλλά το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ταξιδεύουν περισσότεροι άνθρωποι (έτος 2000 – πλησιάζουμε 2 δισεκατομμύρια).
Οι απαιτήσεις αλλάζουν και παρόλο που φαίνεται πολύ εύκολο να αγοράσετε εισιτήρια στο διαδίκτυο, προτιμάται να επικοινωνήσετε με έναν ταξιδιωτικό σύμβουλο πρακτορείου και να λάβετε υποστήριξη, ειδικά στα εταιρικά ταξίδια, για να πείτε σε έναν υπάλληλο τηλεφωνικού κέντρου σε οποιαδήποτε χώρα δεν καταλαβαίνετε πολλές χρονικές περιόδους ή τόνους. Ως εταιρικοί πράκτορες, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι συνάπτονται συμφωνίες με ξενοδοχεία / εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και με ειδικές τιμές μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό.

Αν κοιτάξουμε τους πρόσφατους αριθμούς, ο αριθμός των επιβατών που ταξιδεύουν το 2019 ήταν 4,5 δισεκατομμύρια, ο αριθμός που προβλέπεται για το 2020 ήταν 4,7 δισεκατομμύρια, αλλά σύμφωνα με τα τρέχοντα στοιχεία, 1,8 δισεκατομμύρια – 2 δισεκατομμύρια επιβάτες ταξίδεψαν.

class = “cf”>

Σε αυτήν την περίπτωση, αυτός ο αριθμός αναμένεται να φτάσει το μέγιστο 2,5 – 3 δισεκατομμύρια το 2021. Πώς θα είναι οι νέες εφαρμογές, τι θα πρέπει να κάνουμε για να ταξιδέψουμε, θα δούμε και θα μάθουμε τις πρακτικές που διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Φαίνεται λίγο δύσκολο να ταξιδέψετε χωρίς επιπλέον εμβολιασμό στις δοκιμαστικές πρακτικές που έχουν ήδη εισέλθει στη ζωή μας. Όροι όπως “κάρτα υγείας, διαβατήριο, διαβατήριο υγείας, ψηφιακό διαβατήριο υγείας” θα εισέλθουν στη ζωή μας. Ως το 2020, είχαμε μια μαύρη χρονιά για τον παγκόσμιο τουρισμό, το ξοδεύουμε, χάρη στους τουρίστες που έρχονται από το εξωτερικό, υπήρξε ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο ζήτημα ότι οι επιβάτες που έρχονται στη χώρα μας δεν ζητούνται δοκιμές εις βάρος του τουρισμού … Δυστυχώς, η χώρα μας εξακολουθεί να είναι μία από τις λίγες χώρες που δέχονται επιβάτες χωρίς καμία δοκιμαστική αίτηση. Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί έχουν επηρεάσει αρνητικά όλους τους κλάδους του τουρισμού, αν και οι απαιτήσεις φαίνεται να αλλάζουν κατεύθυνση, η στασιμότητα γίνεται αισθητή σε όλους τους κλάδους …
Δεν έχουν ακόμη κοινοποιηθεί λεπτομερείς πληροφορίες από καμία χώρα ή αεροπορική εταιρεία. Θα έχετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες από τα πρακτορεία σας ή από αξιόπιστες πηγές ειδήσεων.
Η ιστοσελίδα της ιστοσελίδας / instagram του KURAP Corporate Agencies Platform, της οποίας είμαι ιδρυτικό μέλος από την Κωνσταντινούπολη – την Άγκυρα – τη Σμύρνη και την Προύσα, είναι μια ακριβής πηγή πρόσβασης σε ενημερωμένες αεροπορικές πληροφορίες, άδειες ταξιδιού και νέες αιτήσεις θεώρησης, ειδικά όσον αφορά τα εταιρικά ταξίδια. Ως KURAP, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες του τουριστικού τομέα, προσπαθούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα, υποστηρίζοντας το υψηλότερο επίπεδο επαγγελματικών ηθικών αξιών, παρέχοντας επαγγελματική ανταλλαγή προβλημάτων και λύσεων με τον πιο ολοκληρωμένο και κανονικό τρόπο, καταπολεμώντας όλα τα είδη αθέμιτου ανταγωνισμού που μπορούν να δημιουργήσουν όλοι οι προμηθευτές του τομέα, Εργαζόμαστε για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, προκειμένου να αναπτύξουμε τον πόρο προσωπικού κατάλληλο για τις ανάγκες τους.

class = “cf”>

Ayla Altun – Γενικός Διευθυντής της Apareia Turizm

Τι περιμένει η αεροπορική βιομηχανία το 2021
Το έτος 2020 ήταν μια απροσδόκητα σοκαριστική χρονιά για ολόκληρο τον κόσμο. Επηρεάζοντας τον κόσμο
Ενώ όλοι οι τομείς επηρεάστηκαν από την επιδημία Covid-19 και τις οικονομικές δυσκολίες που έφερε, μπορούμε να πούμε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν ο τομέας των αεροπορικών εταιρειών και, κατά συνέπεια, ο τουρισμός.
Η ζημία που ανακοίνωσε η Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Μεταφορών (IATA) για το 2020 είναι 80 δισεκατομμύρια δολάρια.
Σε σύγκριση με το 2019, υπάρχει μείωση 60% στον αριθμό των επιβατών αεροπορικών εταιρειών το 2020. Αυτά τα στοιχεία προκάλεσαν πολλές αεροπορικές εταιρείες να χρεοκοπήσουν και να προσπαθήσουν να αναδιαρθρώσουν τα χρέη τους προσελκύοντας μεγάλα δάνεια. Επιπλέον, οι αεροπορικές εταιρείες και τα πρακτορεία έπρεπε να επιστρέψουν τους επιβάτες τους λόγω αποτυχίας των προγραμματισμένων πτήσεων τους. Παρόλο που οι αεροπορικές εταιρείες κατέφυγαν σε μέτρα όπως η μείωση του αριθμού των πτήσεων για τη μείωση των απωλειών τους, δεν ήταν δυνατή η επίτευξη επαρκούς αποτελεσματικότητας.
Ως πρακτορεία-μέλη της IATA, εντυπωσιάσαμε επίσης πολύ από αυτήν την κατάσταση. Πάντα μεταβαλλόμενη πτήση
Προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες στους πελάτες μας ακολουθώντας συνεχώς τους κανόνες, τις ακυρώσεις και τις αλλαγές. Επιπλέον, ακόμη και χώρες που δεν εφάρμοσαν βίζα πριν ξεκινήσουν να εφαρμόζουν βίζα κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Ακολουθούμε συνεχώς τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που επιβάλλονται από τις χώρες, τις πρακτικές βίζας που αλλάζουν με την περίοδο πανδημίας, τους νέους κανόνες πτήσεων και τα απαραίτητα αιτήματα δοκιμών PCR και ενημερώνουμε τους επιβάτες μας.
Γνωρίζουμε ότι 1,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι ταξίδεψαν αεροπορικώς το 2020, με μόνο 44 επιβεβαιωμένα περιστατικά. Αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί σε αναλογία 1 στα 27 εκατομμύρια. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορούμε να δούμε ότι ο κίνδυνος σύλληψης του Covid-19 κατά τη διάρκεια αεροπορικών ταξιδιών είναι στην πραγματικότητα αρκετά χαμηλός. Κοινοποιώντας αυτές τις θετικές πληροφορίες στους επιβάτες μας, εφιστούμε την προσοχή στην αξιοπιστία των αεροπορικών ταξιδιών.
Το 2021, αναμένουμε να μειωθούν οι ανησυχίες των ανθρώπων για την ασφάλεια των πτήσεων με την αύξηση των εσωτερικών πτήσεων. Αποφάσεις όπως η απαγόρευση ταξιδιού επιβατών που δεν έχουν το εμβόλιο Covid-19 συζητούνται από τις αρχές πολιτικής αεροπορίας. Έτσι, ελπίζουμε ότι η υποχρεωτική και ευρεία χρήση εμβολίων στα ταξίδια θα μειώσει τους αυστηρούς ταξιδιωτικούς περιορισμούς που επιβάλλουν οι χώρες. Μέχρι τον Μάρτιο του 2021, αναμένουμε να ολοκληρωθούν όλες αυτές οι εξελίξεις και να αυξηθεί ο αριθμός των πτήσεων, το τελευταίο τρίμηνο του 2021, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων όπως η Αμερική και η Άπω Ανατολή θα εξαπλωθούν και η ανησυχία για τα αεροπορικά ταξίδια θα εξαλειφθεί πλήρως.

Serdal Can – Πρόεδρος της Bursa Skal International
Plaza Turizm Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Τι περιμένει η αεροπορική βιομηχανία το 2021Στη χώρα μας, υπήρξε σημαντική αύξηση του αριθμού των πωλήσεων εισιτηρίων πτήσεων και των αεροπορικών ταξιδιών, η οποία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Όταν εξετάζουμε τους υποκείμενους λόγους αυτού, η ασφάλεια των ταξιδιών, η μείωση του χρόνου ταξιδιού και οι φτηνές τιμές των εισιτηρίων πτήσης, το πιο σημαντικό, έχουν γίνει ευκολότερη αγορά με εφαρμογές κινητών τηλεφώνων.
Θεωρώντας το 2019 ως τη χώρα μας και ακόμη πιο μικροσκοπικό, οι πωλήσεις είναι εξαιρετικά υψηλές και ακόμη και αυτή η επιτάχυνση αναμένεται να είναι σε οριζόντιο επίπεδο ή σε αυξανόμενο ρυθμό 3-8% γενικά, ενώ οι πωλήσεις το τελευταίο τρίμηνο του 2019 ήταν πάνω από τις κανονικές. Τόσο οι αεροπορικές εταιρείες όσο και οι ξενοδόχοι έχουν εκφράσει την ικανοποίησή τους σε αυτό το θέμα.

Εμείς, ως Plaza Turizm. Πιστεύουμε ότι περνάμε μια περίοδο κατά την οποία το διάγραμμα πωλήσεων είναι αρκετά υψηλό, συμπεριλαμβανομένων των Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου 2019 και ακόμη και Ιανουαρίου 2020.

Η διαδικασία που αναπτύχθηκε από τις αρχές Μαρτίου 2020, εκτός από τη σοβαρή αρνητική επίδραση του COVID 19 σε πολλούς τομείς, δημιούργησε τη μεγαλύτερη μείωση των πωλήσεων στον τομέα των υπηρεσιών.
Μιλώντας για τον τομέα των υπηρεσιών, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία, εστιατόρια, δυστυχώς, υπέστησαν σοβαρές απώλειες σε αυτήν τη διαδικασία και εξακολουθούν να ζουν.
Η πεποίθησή μας ότι οι εξελίξεις θα είναι θετικές τους καλοκαιρινούς μήνες του 2020 δυστυχώς αποκάλυψε την πραγματική της εικόνα με την άφιξη του χειμώνα και
Αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι συνθήκες θα αλλάξουν πριν από την επόμενη άνοιξη.
Είμαστε ταξιδιωτικά γραφεία και το κύριο θέμα μας. Όταν σκεφτόμαστε τις πωλήσεις εισιτηρίων πτήσης, μπορούμε να πούμε ότι οι πωλήσεις μας είναι 90% χαμηλότερες από τις πωλήσεις του προηγούμενου έτους. Παράλληλα με αυτό, όταν εξετάζουμε τη βάση της Προύσας, δυστυχώς, εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό δεν μπορούν να ταξιδέψουν,
Παρατηρούμε στενά ότι δεν μπορούν να εγκαταστήσουν τα μηχανήματά τους που απαιτούν εγκατάσταση και ότι οι ξένοι επισκέπτες, που περιμένουν να συνεχίσουν την επιχειρηματική τους συμφωνία, δεν μπορούν να έρθουν στη χώρα μας.
Εκτός από τις προτιμήσεις ορισμένων εταιρειών στον τομέα των τροφίμων να ταξιδεύουν αεροπορικώς, δυστυχώς, μπορούμε να πούμε ότι τα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν αεροπορικώς έχουν μειωθεί κατά 22-25%.
Πιστεύουμε ότι με τα εμβόλια που βρέθηκαν τις τελευταίες ημέρες, αυτό το γράφημα θα κινηθεί προς τα πάνω στις αρχές Μαΐου 2021.
Οι προσδοκίες μας είναι ότι οι απαιτήσεις που θα συνεχιστούν μεταξύ 8-12% έως τα τέλη Φεβρουαρίου θα αυξηθούν λίγο περισσότερο μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου,
Είμαστε της γνώμης ότι θα αυξηθεί στο 50-60% στις αρχές Μαΐου. Η μείωση του αριθμού COVID 19, ιδίως της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας και του επιπέδου όπου τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδίως η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία, θα εγκρίνει τον αριθμό COVID 19 και τη ζήτηση για αεροπορικά εισιτήρια στην Προύσα, ακόμα κι αν το γενικεύσουμε, σοβαρά Πιστεύουμε ότι θα υπάρξει αύξηση.
Φυσικά, ως επιχειρηματικός κόσμος, ο προγραμματισμός μπορεί να είναι λίγο πιο ρόδινος, ως αποτέλεσμα, πιστεύουμε ότι θα χρειαστούμε περισσότερο χρόνο σε αυτό το θέμα, το οποίο θεωρούμε ως ανάγκη και επαγγελματικά ταξίδια, προσωπικά ταξίδια και ταξίδια στο εξωτερικό.
Ο φόβος να φτάσετε σε αεροπλάνο, εκτός εάν είναι απαραίτητο, να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο, να αναζητήσετε υπηρεσίες εκτός της χώρας μας λόγω προβλημάτων υγείας σε μια περίοδο που υπάρχει ακόμα κίνδυνος δείχνει ότι η απόλαυση του ταξιδιού στο εξωτερικό δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.
Ως ταξιδιωτικά γραφεία, η μεγαλύτερη επιθυμία μας είναι να λήξει αυτή η περίοδος το συντομότερο δυνατόν και οι περιορισμοί να τερματιστούν για την ελευθερία του ταξιδιού, η οποία είναι η πιο σημαντική πηγή κινήτρου για τους ανθρώπους, να παραμείνουν υγιείς, να μείνουν στο σπίτι για τώρα.

.Source