Τι πονάει περισσότερο από το εξωτερικό και την ήττα;

Στο πλαίσιο του 24ου παιχνιδιού, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις συναντήσεις της με τις ομάδες Big6 για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Η εμφάνιση της Λάρνακας στο irio ήταν τέτοια που το τελικό 3-0 υπέρ του Απόλλωνα φαινόταν «φτωχό» λόγω των ευκαιριών που δημιούργησε. Η ήττα λιγότερο από ό, τι απαιτείται στο παιχνίδι “Όχι αύριο” είναι πάντα πιο οδυνηρή, αλλά δεν ήταν το χειρότερο για τους “πράσινους”.

Περισσότερο από το αποτέλεσμα, η δημιουργία των συνόρων τους (το ανώτατο όριο τους) προκαλεί περισσότερο πόνο. Και για αυτό, το δείγμα d 10 ντέρμπι από 24 παιχνίδια είναι αρκετό.

Η ΑΕΚ άλλαξε τον προπονητή (և σύστημα), πρόσθεσε և και απομάκρυνε τους παίκτες από το ρόστερ της, αλλά το ρεκόρ του παραμένει μια απογοητευτική ανεπαρκής έξοδος από την Ευρώπη.

Οι ήττες εναντίον των μεγάλων ήταν περισσότερο (6) από τις νίκες (2) և ισοπαλίες (2) γενικά. Και οι δύο νίκες καταγράφηκαν ακόμη και στο πρώτο ντέρμπι εντός έδρας (APOEL 3-0, AEL 2-1), οπότε η τελευταία επιτυχία ξεκίνησε στις 26 Σεπτεμβρίου.

Από τότε, οι μόνοι πόντοι ήταν οι ισοπαλίες APOEL (1-1) στο ΣΓΠ και Ανόρθωση (0-0) στην Αρένα, οι οποίες δεν συνοδεύτηκαν μόνο από καλές επιδόσεις. Όσον αφορά τις ήττες, η κατάσταση επιδεινώθηκε από ό, τι στον δεύτερο γύρο, καθώς τα στενά σκορ (1-2 από την Ομόνοια և Απόλλωνα, 0-1 από την Ανόρθωση) μετατράπηκαν σε τρίο από καλάμια (0-3 από την Ομόνοια և Απόλλωνα, 1- 3 από την AEL).

Με λίγα λόγια, στα ντέρμπι, η ΑΕΚ είναι συνήθως μια ομάδα που δυσκολεύεται να σκοράρει ένα γκολ (և παίρνει ένα αποτέλεσμα), miss χάνει εύκολα ένα γκολ (և χάνει). Το χειρότερο σημάδι όσον αφορά τα πλέι οφ

Με την ΑΕΚ ΜΕ Β 6

ΑΠΟΕΛ 3-0
Ομόνοια * 1-2
AEL 2-1
Διόρθωση * 0-1
Απόλλωνα 1-2

—————————-

Ομόνοια 0-3
AEL * 1-3
ΑΠΟΕΛ * 1-1
Διόρθωση 0-0
Απόλλωνα * 0-3

Source