“Τι πρέπει να κάνουμε γι ‘αυτές τις δύσκολες μέρες;

Χάρη στον KAR-İŞ από το KTHES:

Ο πρόεδρος της KAR-F Fuat Topaloğlu υποστήριξε τα μέλη του KTHES που ήθελαν να υπηρετήσουν στην περιοχή του ράλι για την απεργία, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα και θα συνεχιστεί μέχρι μια καλοπροαίρετη προσέγγιση από την κυβέρνηση. Οι αξιωματούχοι του KTHES ευχαρίστησαν τον Τοπαλούγλου.

Χάρη στον KAR-İŞ από το KTHES:

Δημοσιεύτηκε μια ανάρτηση στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Τουρκοκυπριακής Ένωσης Νοσηλευτών και Μαιών (KTHES) με τίτλο «Ανοιχτές ευχαριστίες»

Ο Fuat Topaloğlu, Πρόεδρος του Συνδέσμου Χειριστών Δημόσιων Οχημάτων (KAR-İŞ), υποστήριξε τα μέλη του KTHES, που ήθελαν να λάβουν υπηρεσία στην περιοχή του ράλι για την απεργία, η οποία ξεκίνησε πρόσφατα και θα συνεχιστεί μέχρι μια καλοπροαίρετη προσέγγιση από η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τη δήλωση του KTHES, «Fuat Topaloğlu οι νοσοκόμες και οι μαίες μας είναι το στέμμα μας! Σε αυτές τις δύσκολες μέρες, ό, τι κάνουμε για αυτούς, δεν μπορούμε να πληρώσουμε τα δικαιώματά τους! ” Είπε.

Οι ακόλουθες δηλώσεις χρησιμοποιήθηκαν στη δήλωση του KTHES:

«Είμαστε λυπημένοι που βλέπουμε ότι εργάζονται κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά είμαστε περήφανοι για την επιτυχία τους! Ανέφερε ότι χαιρέτισε τη δίκαιη δράση μας παρέχοντας τη μεταφορά των εντυπωσιακών συναδέλφων μας στον χώρο δράσης χωρίς καμία χρέωση χρησιμοποιώντας τις δηλώσεις του και συνέχισε να μοιράζεται τις καλές του προθέσεις, ώστε να μπορούμε να κάνουμε περισσότερα για εσάς.

Ακόμα κι αν η κυβέρνηση δεν μας βλέπει, οι άνθρωποι μας βλέπουν!

Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις σαφείς ευχαριστίες μας στον Πρόεδρο του Profit-İş, Fuat Topaloğlu και στην ομάδα του. “

.Source