Τι πρέπει να κάνουμε σήμερα | Ορκούν Ουν

Θα υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να παραλείψουν το πρωινό σήμερα. Όμως, ένα σταθερό πρωινό είναι απαραίτητο σήμερα. Έχετε πολλές πρωτεΐνες και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Ας είμαστε ηθικοί τώρα. Άλλωστε, το «νέο έτος» σήμαινε νέες ελπίδες, έτσι δεν είναι;

Σήμερα είναι απαραίτητο να πίνετε περισσότερο νερό από ό, τι πίνουμε κάθε μέρα.

Έχετε μια σφαίρα χιονιού; Ανακινήστε το αν το έχετε, ανοίξτε ένα βίντεο με το χιόνι που πέφτει στην οθόνη και τον καφέ σας μαζί σας … Είναι μια καλή αρχή για τη νέα χρονιά;

Η διαδικτυακή συναυλία της Ceylan Ertem απόψε. Ας τον ενώσουμε, αλλά σήμερα απαγορεύεται ο δυνατός θόρυβος. Ας έχουμε μια ήσυχη συναυλία.

Ανακάλυψα μια εξαιρετική δραστηριότητα στο σπίτι. Μαθαίνετε κινήσεις χορού σε λίγα λεπτά με την εφαρμογή που ονομάζεται “Steezy”. Μεγάλη διασκέδαση …

Όποιο βιβλίο κι αν ξεκινήσετε τη νέα χρονιά, έχει φύγει. Επιλέξτε προσεκτικά το πρώτο βιβλίο του 2021.

Εάν υπάρχει ακαθαρσία, τελειώστε το, αφαιρέστε το. Πάρτε μια άλλη ευκαιρία ή ζητήστε συγγνώμη.

Ξέρετε, υπάρχουν πράγματα στο σπίτι που είναι πάντα συντριπτικά, αλλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην απόρριψη. Πετάξτε χωρίς σκέψη, ανανεώστε το σπίτι και τον εαυτό σας.

Ποια χώρα και πόλη θα θέλατε να δείτε περισσότερο το 2021; Κάντε μια λίστα και ρίξτε την στο πορτοφόλι ή το πορτοφόλι σας Βεβαιωθείτε ότι έχετε αυτό που θέλετε.

Υπάρχει μια τεχνική που ονομάζεται «εναλλασσόμενη ρινική αναπνοή». Εάν χρειάζεστε 3 λεπτά, θα χαλαρώσετε το μυαλό και το σώμα σας.

Τα κοινωνικά μας μέσα που θα πλημμυρίσουν σήμερα με διαιτολόγους. Μην συγχέετε, εάν έχετε ένα πρόγραμμα που εφαρμόζετε, μην το σπάσετε.

Στο νέο έτος?
Για να πείτε γεια και να πείτε γεια,
Αν πληγώσουμε κάποιον για να πάρει καρδιά,
Να ζητάμε συγχώρεση αν κάνουμε λάθος,
Για να είμαστε περήφανοι για τα επιτεύγματα των φίλων μας,
Να μην παρεμβαίνει στην ιδιωτική ζωή,
Για να αποφύγετε τη σκληρή κριτική,
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ να επαναλάβετε τις λέξεις «Sanane, banane, Who and what» από μέσα, και ΜΗΝ παραμένετε!

.Source