Τι συνέβη σήμερα 10 χρόνια πριν;

Τι συνέβη σήμερα 10 χρόνια πριν;


Ο Πρωθυπουργός Ερντογάν μίλησε στην Ομαδική Συνάντηση του Κόμματός του.

Περπατούν για την Τουρκία άοπλα

Στην Προύσα, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Nilüfer βαδίστηκαν ενάντια στον εξοπλισμό.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και οι πολίτες παρακολούθησαν τον Μάρτιο της Ειρήνης για το Νέο Έτος.

Η πορεία που ξεκίνησε μπροστά από το κτίριο του Δημοτικού Συμβουλίου Nilüfer συνεχίστηκε προς την περιοχή του νοσοκομείου στη λεωφόρο Fatih Sultan Mehmet με τα συνθήματα «Όχι σε ατομικό εξοπλισμό», «Χρειαζόμαστε ειρήνη, όχι όπλα».

όπλα παιχνιδιών αυξήθηκαν με το να βάλουν τους πολίτες να βαδίζουν στο χέρι και η Τουρκία είπε ότι ήθελαν ειρήνη σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η εισαγωγική συνάντηση των πολιτιστικών εκδόσεων του Δήμου Denizli στην αίθουσα συνελεύσεων μετατράπηκε σε μίνι συναυλία.

Στην εισαγωγική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για τα βιβλία που ρίχνουν φως στην ιστορία των 800 χρόνων του Ντενιζλί, ο δήμαρχος Ντενιζλί Νιχάτ Ζέμπεκτσι παρουσίασε τα βιβλία για την οικονομία, την τέχνη, τον αθλητισμό και το πολιτιστικό υπόβαθρο της πόλης.

Αναφέρθηκε ότι τα βιβλία θα διανεμηθούν δωρεάν σε όλους τους μαθητές στα δημοτικά σχολεία.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ

Διοργανώθηκε μια δικοινοτική συναυλία για την Πρωτοχρονιά στη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της ΤΔΒΚ.

Το Ίδρυμα Κώστα και Ρίτα Σεβέρη, που λειτουργεί στη Νότια Κύπρο με τον Σύνδεσμο Γυναικών του Τουρκικού Πανεπιστημίου Κύπρου, διοργάνωσε μια κοινή συναυλία στη Λευκωσία για το Νέο Έτος.

Τούρκοι και Έλληνες καλλιτέχνες της όπερας, οι οποίοι έδωσαν για πρώτη φορά μια σύντομη παράσταση στην πλατεία Atatürk, γνωστή ως Πλατεία Saray στη Λευκωσία, μετά μετακόμισαν στο ιστορικό Büyük Han, το οποίο χτίστηκε το 1572, και συνέχισαν τις συναυλίες τους.

Ενώ πολλοί Τουρκοκύπριοι και Ελληνοκύπριοι παρακολούθησαν τη συναυλία, τουρίστες που ζούσαν στο νησί και έρχονταν στην Κύπρο για να περάσουν τις διακοπές τους το παρακολούθησαν με χαρά.

-İΗΑ- Πηγή: UAV

* Όλες οι ειδήσεις που δημοσιεύονται από το Anadolu Agency, İHA, περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα, καθώς λαμβάνονται αυτόματα από τα κανάλια του πρακτορείου, χωρίς καμία συντακτική παρέμβαση από τους συντάκτες του beyazgazete.com. Ο νόμιμος συνομιλητής για όλες τις ειδήσεις σε αυτόν τον τομέα είναι ο οργανισμός IHA.

.Source