Τι συνέβη τις τελευταίες 24 ώρες στον αγώνα κατά του κοροναϊού – Medyabar

Ο καθημερινός πίνακας Turkey Coronavirus, “is covid19.saglik.gov.t” κοινοποιήθηκε από τη διεύθυνση.

Συνεπώς, η Τουρκία 322 χιλιάδες πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες 24 ώρες 128 τεστ Kovid-19, 61 χιλιάδες 28 άτομα θετικά, 346 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ήταν ο αριθμός 2.000 895 ασθενείς.

Τις τελευταίες 24 ώρες, ο αριθμός των ατόμων που αναρρώθηκαν από τη θεραπεία Kovid-19 ή καραντίνας 55 χιλιάδων 592 ατόμων αυξήθηκε σε 3 εκατομμύρια 792 χιλιάδες 129.

Ο αριθμός των εξετάσεων έφτασε τα 44 εκατομμύρια 409 χιλιάδες 756, ο αριθμός των περιπτώσεων ήταν 4 εκατομμύρια 384 χιλιάδες 624, ο αριθμός των θανάτων ήταν 36 χιλιάδες 613, ο αριθμός των σοβαρών ασθενών ήταν 3.000 375.

Ο υπουργός Υγείας Koca μοιράστηκε το γράφημα των επαρχιών με τον υψηλότερο αριθμό περιπτώσεων να αυξάνεται και να μειώνεται

Η Τουρκία, μέρος του αγώνα με την Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου Kovid-19 (TRNC) έχει φτάσει σε περισσότερες από 40 χιλιάδες δόσεις εμβολίου Sinovac.

Ο υπουργός Υγείας Fahrettin Koca μοιράστηκε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το γράφημα των επαρχιών με το υψηλότερο ποσοστό αύξησης και μείωσης του ποσοστού των περιπτώσεων Kovid-19 σε πληθυσμό 100 χιλιάδων στις 3-9 Απριλίου.

Αναφέροντας ότι οι επαρχίες με την υψηλότερη συχνότητα περιστατικών είναι οι Düzce, Çanakkale, Zonguldak, Yozgat και Yalova, και αυτές με τη χαμηλότερη μείωση είναι οι Kırklareli, Kilis, Samsun, Osmaniye και Adıyaman, δήλωσε ο Koca, “Ο ρυθμός αύξησης του αριθμού των περιπτώσεων έχει μειωθεί. Ο αριθμός των περιπτώσεων θα μειωθεί με τα μέτρα. ” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Στη μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Επιστημών Υγείας (SBU) σχετικά με τη σχέση στοματικής υγείας με το Kovid-19, προσδιορίστηκε ότι τα άτομα με κακή στοματική υγεία είχαν πιο σοβαρή ασθένεια.

Ο Muharrem İnce και η σύζυγός του απολύθηκαν μετά τη λήξη της θεραπείας Kovid-19

Ο ιδρυτής του Homeland Movement, Muharrem Muhnce, ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο Twitter ότι απολύθηκε από το νοσοκομείο της Άγκυρας με τη σύζυγό του Ülkü İnce λόγω του τέλους της θεραπείας του Kovid-19.

Ο Δήμαρχος του Μητροπολιτικού Δήμου της Προύσας Alinur Aktaş και ο Πρόεδρος της Περιφέρειας AK Party Kırıkhan Ömer Erdal Çelik ανέφεραν ότι τα τεστ Kovid-19 ήταν θετικά στην ανάρτησή τους στους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά μέσα.

Εξελίξεις σχετικά με το Kovid-19 σε ολόκληρη τη χώρα

Ελήφθη δικαστική και διοικητική δράση εναντίον 362 ατόμων που παραβίασαν τα μέτρα Kovid-19 στο Ντενιζλί, το Γκαζιαντέπ, τη Μαλάτια, το Σαμσούν, το Σίβα, το Κοκαέλι, τον Αρτβίν και το Κιρκκάλε.

5 χωριά στο Çanakkale, Ardahan, Kars και Kastamonu και ένα χωριουδάκι στη Malatya τέθηκαν σε καραντίνα στο πλαίσιο των μέτρων Kovid-19.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Διοίκησης του Adıyaman, οι αιτήσεις καραντίνας ξεκίνησαν σε 174 σπίτια τις τελευταίες 2 ημέρες με την απόφαση του Επαρχιακού Συμβουλίου Υγιεινής, αφού ορισμένοι άνθρωποι στο κέντρο της πόλης είχαν θετικά αποτελέσματα δοκιμών Kovid-19.

Σύμφωνα με τη δήλωση της κυβέρνησης Bartın, αποφασίστηκε να κλείσει προσωρινά τους χώρους στάθμευσης της αγοράς τα Σάββατα και τις Κυριακές, όταν εφαρμόστηκαν απαγόρευση κυκλοφορίας εντός του πεδίου των επιδημικών μέτρων.

Στο Κιρκλάρελι, όπου τα περιστατικά Kovid-19 αυξήθηκαν περισσότερο την περασμένη εβδομάδα, ο ρυθμός αύξησης των περιπτώσεων μειώθηκε με τα μέτρα.

Εξελίξεις στην αθλητική κοινότητα

Σε γραπτή δήλωση του MKE Ankaragücü, αναφέρθηκε ότι ένα άτομο από την τεχνική ομάδα είχε θετικό τεστ Kovid-19.

Σύμφωνα με τη δήλωση του Iskenderun Football Club, το τεστ Kovid-19 για 9 άτομα από την τεχνική αντιπροσωπεία και τους ποδοσφαιριστές ήταν θετικό.

Source