Τον έδειξαν να σταματήσει, έφυγε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Στην πολιτεία της Λάρνακας, η αστυνομία ερευνά σοβαρό τροχαίο αδίκημα που φέρεται να διαπράχθηκε από έναν 38χρονο άνδρα, μια επίθεση εναντίον αστυνομικού που φέρεται να διαπράχθηκε από έναν 45χρονο 18χρονο.

Αμέσως μετά τις 4:00 μ.μ. χθες, ένας 38χρονος άντρας που οδηγούσε στη Λάρνακα δεν μπορούσε να σταματήσει το αυτοκίνητό του μετά από ένα σήμα που του έδωσε η αστυνομία για επιτήρηση και συνέχισε στο δρόμο του.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο σε έναν κοντινό δρόμο μπροστά από την κατοικία ενός 45χρονου և 18 ετών. Οι συγγενείς του 38χρονου, που συνειδητοποίησαν ότι ήταν αστυνομικοί, έφυγαν από το σπίτι και επιτέθηκαν στον αστυνομικό.

Ο 38χρονος άνδρας, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία για τροχαία αδικήματα, μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Λάρνακας, όπου αρνήθηκε να κάνει τεστ οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ.

Συνελήφθη, ενώ σήμερα το πρωί αναμένεται να προσαχθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για άμεση καταχώριση και δίκη εγκλημάτων κυκλοφορίας.

Ο 45χρονος և 18 ετών αναμένεται να κατηγορηθεί εγγράφως για την έρευνα για την επίθεση εναντίον αστυνομικού և τα υπό έρευνα εγκλήματα για την κοινή επίθεση.

Διεξάγονται έρευνες από το Τμήμα Κυκλοφορίας της Λάρνακας և Τμήμα Παράνομων Εγκλημάτων Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Η πυρκαγιά που ξέσπασε στη μεταφορά σταθμευμένη στην Αγλανκιά. Η αστυνομία βλέπει φωτιά (φωτογραφίες)

Source