Τον ανάγκασαν στην πορνεία για 150 δολάρια, ξυλοκοπήθηκαν!

Η ύποπτη Mariam Darasimi Abubakar, η οποία συνελήφθη για το έγκλημα της καταναγκαστικής πορνείας στη Λευκωσία, μεταφέρθηκε ξανά στο δικαστήριο χθες.

Λεπτομέρεια Special- Evolution Wedge

Ο Aygün Karagil, ένας έμπειρος αστυνομικός που εργάζεται στο Ιατροδικαστικό Τμήμα του Αστυνομικού Τμήματος της Λευκωσίας, παρουσίασε τα ευρήματα του περιστατικού. Ο Karagil δήλωσε ότι ο ύποπτος, η Mariam Darasimi Abubakar, υπέστη επίθεση, ενεργεί κατά της ιδιωτικής ζωής της ιδιωτικής ζωής, εσκεμμένη βλάβη και υποκίνηση σε πορνεία. Δηλώνοντας ότι η IGA ήρθε από τη Νιγηρία για πορνεία στις 29 Νοεμβρίου, ο Karagil σημείωσε ότι μετά τη λήξη της διαδικασίας καραντίνας, στις 13 Δεκεμβρίου 2020, η ύποπτη Mariam Darasimi Abubakar άρχισε να μένει στο σπίτι της. Ο Karagil δήλωσε ότι ο ύποπτος ενθάρρυνε την IGA να κάνει σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα για 150 δολάρια στην Κερύνεια την ίδια ημέρα, και δήλωσε ότι ο ύποπτος κτύπησε το IGA μετά το IGA και το αρσενικό άτομο δεν μπορούσε να συμφωνήσει για το τέλος. Ο Karagil επεσήμανε ότι ο ύποπτος χτύπησε τον καταγγέλλοντα με ένα μαχαίρι στην κουζίνα με την αιτιολογία ότι ο ύποπτος δεν καθαρίστηκε και εξήγησε ότι ως αποτέλεσμα, τραυματίστηκε ο μέσος και ο δακτύλιος της IGA. Τονίζοντας ότι ο ύποπτος κάλεσε 2 άντρες και 1 γυναίκα στο σπίτι, ληστεύει τον καταγγέλλοντα από τη γέννηση και τον είδε στο κινητό του τηλέφωνο, ο Karagil δήλωσε ότι ξεκίνησε έρευνα κατά την άφιξη της αστυνομίας στις 15 Δεκεμβρίου 2020. Δηλώνοντας ότι η Mariam Darasimi Abubakar, η οποία ενθάρρυνε την πορνεία, άρχισε να διερευνάται μετά τη σύλληψη 2 υπόπτων που πιστεύεται ότι σχετίζονται με το ζήτημα στο πλαίσιο της έρευνας που διενήργησε η αστυνομία, ο Karagil δήλωσε ότι ο ύποπτος ήρθε στην αστυνομία στις 17 Δεκεμβρίου 2020 και παραδόθηκε. Ο Karagil δήλωσε ότι η έρευνα, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει τον ύποπτο, ολοκληρώθηκε και ζήτησε να δικαστεί υπό κράτηση.

Ο δικαστής Meltem Dündar, ο οποίος αξιολόγησε την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, διέταξε την ύποπτη να κρατηθεί στη φυλακή για περίοδο που δεν υπερβαίνει τις 45 ημέρες μέχρι τη δίκη του.

.Source