Τουριστική πρόβλεψη για το 2021 – Η γραμμή μέσων

Όταν πρόκειται να εμβολιαστούν οι πολίτες του για το COVID-19, το Ισραήλ βρίσκεται πολύ μπροστά από το πακέτο. Με άγκιστρο ή με απατεώνες, όλοι όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν θα έχουν τις δύο λήψεις τους μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Και όχι ένα ρωσικό ή κινεζικό εμβόλιο ή ακόμη και το εγχώριο εμβόλιο του Ισραήλ, αλλά ευγένεια – με τεράστιο κόστος – της Pfizer και της Moderna.

Έχοντας εθνικοποιήσει την ασφάλιση υγείας με έντονο ανταγωνισμό είχε ως αποτέλεσμα όλοι οι HMO να βγουν δυνατοί για τον εμβολιασμό των μελών τους. Σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο κέντρα έχουν ανοίξει και το Ισραήλ ήδη κάνει δεύτερες βολές με σχεδόν δύο εκατομμύρια Ισραηλινούς εμβολιασμένους από σήμερα. Όλοι τους θα λάβουν ένα θολωτό Πράσινο Διαβατήριο το οποίο, ενώ είναι κατάλληλο για διαμόρφωση, στην αρχή θα έχει μικρή επίδραση στον τουρισμό. Λάβετε υπόψη ότι ακόμη και με το εμβόλιο μπορείτε ακόμα να είστε φορέας και ενώ η Κύπρος έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ανοίξει τις ακτές της σε αυτούς τους επιλέξιμους Ισραηλινούς, καμία άλλη χώρα δεν έχει προχωρήσει. Τόσο η Ευρώπη όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν βαθιά να κάνουν τους εμβολιασμούς τους, οπότε το άνοιγμα των χωρών τους σε τρίτους είναι πολύ χαμηλό στην ατζέντα τους.

Το Ισραήλ αγνοεί αδίστακτα την ικανότητα να δοκιμάζει τους εισερχόμενους τουρίστες ή ακόμη και τους Ισραηλινούς που επιστρέφουν. Το βρίσκουμε ευκολότερο να διατηρούμε τα σύνορα κλειστά για όλους και όλους τους τουρίστες με πολύ λίγες εξαιρέσεις. Αξιωματούχοι του Υπουργείου Υγείας γνωρίζουν το γεγονός ότι δεκάδες χώρες απαιτούν μια αρνητική δοκιμασία COVID-19 για είσοδο, αλλά οι πολιορκημένοι γραφειοκράτες στο Ισραήλ δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να βασίζονται σε εξωτερικές δοκιμές. Ναι, το συναίσθημά τους είναι ο λόγος για τον οποίο εμπιστεύονται τις δοκιμές COVID-19 από τις ΗΠΑ ή την Ευρώπη – απλώς καταδικάζουν όλα τα αποτελέσματα ως ελαττωματικά και χτυπάει τις πόρτες.

Αυτή η αδαής πολιτική θα αλλάξει, αλλά ο τουρισμός στο Ισραήλ το 2021 δεν θα δει σημάδια ανάκαμψης μέχρι το καλοκαίρι. Τόσο το Πάσχα όσο και το Πάσχα θα είναι μια καταστροφή για τα ισραηλινά ξενοδοχεία και μόνο όταν τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία, οι τουρίστες θα αρχίσουν να σκέφτονται να έρθουν στο Ισραήλ. Δεν βλέπω σημαντική ανάκαμψη πριν από τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και για το 2021 αν φτάσουμε το 50% των τουριστικών αριθμών σε σύγκριση με το 2019 θα είναι θαύμα.

Αυτό που χρειάζεται είναι η τουριστική βιομηχανία στο σύνολό της για να απαιτήσει από την κυβέρνηση να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για το άνοιγμα των συνόρων μας. Απαιτήστε μια δοκιμή COVID-19 εντός 72 ωρών από την επιβίβαση σε αεροπλάνο στο Ισραήλ. Ζητήστε ένα δεύτερο κατά την προσγείωση, με έξοδα του επιβάτη, με απάντηση από το εργαστήριο ελέγχου Check2fly που λειτουργεί στο αεροδρόμιο Ben Gurion εντός τεσσάρων ωρών, για το οποίο σχεδιάστηκε η προσφορά του.

Η υποδομή φιλοξενίας στο Ισραήλ είναι ήδη προετοιμασμένη για το COVID-19. Οι πιθανοί πελάτες γνωρίζουν ήδη πώς να ελέγχουν εάν το ξενοδοχείο τους είναι ασφαλές. Το ξενοδοχείο δημοσιεύει λεπτομερείς και συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις προσπάθειες καθαρισμού. Για παράδειγμα, δεν λέει απλώς ότι καθαρίζει τους δημόσιους χώρους. σου λέει πόσο συχνά. Δεν θα σας πει απλώς ότι έχει αφαιρέσει ορισμένες ανέσεις μετά το ξέσπασμα. Αντ ‘αυτού, το ξενοδοχείο σας ενημερώνει ότι έχει αφαιρέσει τον διάσημο ισραηλινό μπουφέ πρωινού του.

Επίσης, έχει προσαρμόσει τις πολιτικές αλλαγής και επιστροφής χρημάτων για να επιτρέπει στους επισκέπτες να ακυρώσουν την τελευταία στιγμή σε περίπτωση μελλοντικής εστίας. Ένα ξενοδοχείο που θέτει την υγεία των επισκεπτών πριν από τα κέρδη είναι πολύ πιο πιθανό να λάβει σοβαρά την υγιεινή.

Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε διεθνώς, οι πιθανότητες είναι ότι θα πρέπει να οργανώσετε ένα αρνητικό τεστ COVID-19. Καθώς οι χώρες αρχίζουν να ανοίγουν ξανά στους τουρίστες, θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι επισκέπτες δεν φέρνουν μαζί τους τον ιό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σχεδόν κάθε χώρα που είναι ανοιχτή αυτή τη στιγμή απαιτεί ένα πρόσφατο αρνητικό τεστ. Και γιατί αργά ή γρήγορα το Ισραήλ. Και όσο πιο γρήγορα εφαρμόζουμε αυτές τις αλλαγές, τόσο πιο γρήγορα θα φτάσουμε στη λήψη τριών εκατομμυρίων τουριστών φέτος.

Source