“Τουρκία και Συρία σε συγκεκριμένα πλαίσια

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ:

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ Πρίτσα, στην τελευταία περίπτωση και το πλαίσιο στο Ιντλίμπ, τη Συρία και την Τουρκία στην καθημερινή ενημέρωση Τύπου απάντησαν σε μια ερώτηση σχετικά με τη σχέση μεταξύ των ΗΠΑ.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ:

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ned Price, “τα κοινά μας συμφέροντα προκειμένου να επιτύχουμε εποικοδομητικό τρόπο με τη Συρία, η Τουρκία θα συνεχίσει να εργάζεται”. είπε.

Η τιμή, η μόνη χώρα που απέφυγε πιθανή σφαγή αμάχων στο Idlib, ανταποκρίθηκε στις ειδήσεις που εξηγούσαν ότι η Τουρκία, “σε σχέση με τους αμάχους στο Idlib αν η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Τουρκίας”, απάντησε στην ερώτηση.

Εκπρόσωπος του υπουργείου, “Έχουμε κοινά συμφέροντα με την Τουρκία. Έχουμε κοινά συμφέροντα στο πλαίσιο της Τουρκίας και ειδικότερα της Συρίας. Προκειμένου να πραγματοποιήσουμε εποικοδομητικά τα κοινά μας συμφέροντα στη Συρία, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την Τουρκία.” έκανε την αξιολόγησή του.

Ο Price αναφέρθηκε επίσης στη δήλωσή του σχετικά με τους Τούρκους στρατιώτες που μαρτύρησαν στο Idlib πέρυσι και ότι έκαναν την προηγούμενη ημέρα.

Άλλες ειδήσεις της Τουρκίας

.Source