Τουρκοκυπριακό κράτος με τον Έρσιν Τατάρ

Εκείνοι που ακολουθούν συνεχώς αυτή τη γωνία είναι το κράτος μας, ο ιδρυτής Πρόεδρος της ΤΔΒΚ, ο Αιώνιος Ηγέτης μας, τον οποίο θυμόμαστε με λαχτάρα και έλεος στην 9η επέτειο της αποχώρησής του. Rauf Raif ΝτενκτάςΘα ξέρει πολύ καλά πόσο είμαι αφοσιωμένος στις εμπιστοσύνη, τις ιδέες και τους στόχους του. Είμαι ο πιστός φύλακας της πολιτικής που πρότεινε ο αείμνηστος Ντενκτάς για την ανάπτυξη, την αναγνώριση και την επιβίωση της ΤΔΒΚ. Στην περίπτωση της Εθνικής μας Κύπρου, η στιγμή που περπατάμε χωρίς να παρεκκλίνουμε από τα βήματα του Ντενκτάς θα συνεχιστεί καθ ‘όλη τη ζωή μου.
Και πάλι, αυτοί που ακολουθούν αυτή τη στήλη, η πολιτική ομοσπονδίας του Προέδρου της ΤΔΒ Μουσταφά Ακίνσι για παραχωρήσεις μεταξύ 2015-2020, οι Τουρκοκύπριοι καταστράφηκαν, Πατρίδα ΤουρκίαΌσοι αγνοούν τα δικαιώματα της Τουρκικής Δημοκρατίας σε ολόκληρη την Κύπρο θα γνωρίζουν πολύ καλά τη στάση μου και την αντίθεσή μου στην πολιτική της.
Ποιος ανέτρεψε τον Ακίτσι από τη θέση που κατείχε στις προεδρικές εκλογές στις 18 Οκτωβρίου Έρσιν Τατάρ Από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του, αναστάτωσε τους λογαριασμούς πολλών κέντρων εντός και εκτός.
Έχω γράψει πριν, το βρίσκω χρήσιμο να το επαναλάβω για άλλη μια φορά. Ο Πρόεδρος της ΤΔΒΚ Τατάρ είναι φίλος της παιδικής μου ηλικίας και τον γνωρίζω πολύ καλά. Οι ηγέτες μας, ο Δρ. Μικρή και Ντενκτάς, αναμφισβήτητη πίστη στην πατρίδα της Τουρκίας. Όταν εργαζόταν στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό του ήταν πάντα απασχολημένο με την ιδέα του πώς να συνεισφέρει στους Τουρκοκύπριους και στο κράτος μας στην ΤΔΒΚ. Απογειώνουμε μαζί Τουρκοκυπριακή φωνή Το περιοδικό ήταν ο υπερασπιστής του εθνικού σκοπού της ΤΔΒΚ – του τουρκικού λαού της Κύπρου και, σύμφωνα με το όνομά του, τη φωνή του. Η αγάπη του Έρσιν Τατάρ για την πατρίδα και την υπηρεσία ήταν ο πιο σημαντικός παράγοντας για την επιστροφή του στην ΤΔΒΚ, αφήνοντας τη δουλειά του κάτω από πολύ καλές συνθήκες. Ο Τατάρ μπήκε στην πολιτική στην ΤΔΒΚ, έγινε αναπληρωτής, έγινε υπουργός, έγινε πρόεδρος του Κόμματος Εθνικής Ενότητας, έγινε πρωθυπουργός και τελικά έγινε πρόεδρος του τουρκοκυπριακού λαού. Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, το Τατάρ πέτυχε επιτυχημένες θέσεις εργασίας και απέκτησε εμπειρία σε πολύ σημαντικές εταιρείες στο Λονδίνο, την Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη. Με την εμπειρία του στην επιχειρηματική ζωή και την πολιτική, προσπαθεί τώρα να υπηρετήσει τους ανθρώπους του στο ανώτατο αξίωμα της ΤΔΒΚ.
Με το μοντέλο λύσης που βασίζεται σε δύο πολιτείες στη βάση της κυριαρχικής ισότητας, την οποία πρότεινε και υπερασπίστηκε έντονα, αναστάτωσε τα σχέδια της ιμπεριαλιστικής Δύσης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, που ήθελαν να επωφεληθούν από την Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο, ιδίως το ελληνο-ελληνικό δυαδικό. Εξάλειψε τα όνειρα και τα προς το ζην της ιμπεριαλιστικής Δύσης και το ελληνο-ελληνικό δίδυμο μας πούλησε πιόνια, τις μαριονέτες που τροφοδοτήθηκαν από τα χρήματα που μεταφέρθηκαν από την ΕΕ και τις ΗΠΑ, για να δημιουργήσουν τη λεγόμενη ενωμένη Κύπρο με τις αντιθέσεις της ομοσπονδίας. Πρόεδρος Τατάρ Η ομοσπονδία που συζητείται εδώ και 52 χρόνια και απέτυχε δεν θα συζητήσει ξανά το μοντέλο λύσης.Το έχει καταστήσει πολύ σαφές πολλές φορές ότι δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικότητες του νησιού, τις καταρρέουσες παραμέτρους των Ηνωμένων Εθνών που είναι πίσω από την εποχή, και επιπλέον, δεν συμφωνεί να συνεχίσει πιθανές διαπραγματεύσεις στο Crans Montana. Ο Τατάρ είχε δύο ηγεμόνες στον Έλληνα ηγέτη Αναστασιάδη, τον οποίο συναντήθηκε στις 3 Νοεμβρίου, στην Jane Hall Lute, τον Ειδικό Εκπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, την οποία συναντήθηκε την 1η Δεκεμβρίου και 11 Ιανουαρίου, στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ στον οποίο έγραψε επιστολή, αξιωματούχους της ΕΕ και ξένους διπλωμάτες με τους οποίους συναντήθηκε. εξήγησε λεπτομερώς το μοντέλο λύσης που βασίζεται στο κράτος. Ο Τατάρ προσέφερε επίσης συνεργασία στην ελληνική πλευρά ως δύο ξεχωριστά κυρίαρχα κράτη. Δεν λαμβάνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στη συνάντηση 5 + των Ηνωμένων Εθνών, Δεν είναι μυστικό ότι ο Τατάρ θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να αναγνωρίσει την ΤΔΒΚ εάν η ελληνική πλευρά δεν συνεργαστεί.
Κατά τη διάρκεια του πρωθυπουργού του Ersin Tatar, η κυβέρνηση συνασπισμού UBP-HP είχε μια πολύ επιτυχημένη μάχη εναντίον του Covid-19. Η πατρίδα της Τουρκίας, παράλληλα με πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση της επιδημίας ιατρικών προμηθειών και εξοπλισμού του Τατάρ, σε σύντομο χρονικό διάστημα Νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης χτίζοντας ήταν με τους Τουρκοκύπριους. Τα Τατάρ είναι γενναία και θαρραλέα. Είναι τολμηρός σε όλα τα θέματα που βρίσκονται στο κεφάλι του και μπορεί να ωφελήσει τους ανθρώπους μας. Για χρόνια, τα βήματα που έγιναν στο περιορισμένο άνοιγμα του Varosha, του Τουρκικού Ιδρύματος για να φέρουν την πολιτική στους πραγματικούς ιδιοκτήτες της Varosha, έχοντας λάβει την υποστήριξη της Τουρκίας σε αυτό το θέμα είναι πολύ σημαντικά. Δεδομένου ότι ο Τατάρ θα φέρει ολόκληρο το Βαρόσα στο Κράτος μας χωρίς να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και θα κάνει απίστευτη συμβολή στην οικονομία της χώρας μας, κανείς δεν πρέπει να έχει την παραμικρή αμφιβολία.
Είναι σαφές ότι ο Πρόεδρος Τατάρ θα παρέχει πολύ χρήσιμες υπηρεσίες στη χώρα του κατά τη διάρκεια της θητείας του και θα επιτελέσει μια επιτυχημένη ηγεσία που αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους μας. Η ανάπτυξη, ανάπτυξη και Τουρκοκυπριακό κράτος και το άνοιγμα του Maraş υπό τη διοίκηση της ΤΔΒΚ θα είναι οι σημαντικότερες ενέργειες της πρώτης περιόδου του Τατάρ.

.Source