“Τους έδεσαν σε έναν πόλο, μητέρα και γιαγιά με ξυλουργούς … Δημοσιογράφος Κύπρος

Πώς είναι ο σύζυγός σας για εσάς;

Η φωλιά του Γιώργου είναι η ψυχή μου, η νεολαία μου, τα παιδιά μου, η υποστήριξή μου, η ελπίδα μου, νιώθω ότι δεν φοβάμαι τίποτα ή κανέναν, εφόσον τον έχω δίπλα μου. Κανείς δεν μπορεί να με πληγώσει, γιατί θα πάω στην αγκαλιά του Γιωργάκη μου και θα ξεχάσω τα πάντα, θα ξεπεράσω τα πάντα. Μου λέει. “Δεν συναντάς κακούς ανθρώπους, ιδιότροπους και περίεργους. Αποδεχτείτε την περιέργειά τους, μην προσέχετε, δείχνετε την ανωτερότητά σας “, makes με κάνει καλό άτομο.

Νομίζεις ότι είναι υπεύθυνος για τον χαρακτήρα σου, αλλά είναι υπεύθυνος για τη συμπεριφορά σου, επειδή ήσουν μαζί από τότε που ήσουν μικρός.

Ναι … Δεν παρηγορούμε ο ένας τον άλλον, προσπαθούμε να πούμε την αλήθεια – να τον προσφέρουμε να είναι καλός. Εκείνη την εποχή, ο χαρακτήρας μου ήταν σαφώς διαμορφωμένος. Όταν παντρεύτηκα, δεν είχα ακόμη ψηφίσει, η οικογένειά μου φοβόταν τραγικά τον κομμουνισμό, δεν ήθελαν τους κομμουνιστές γύρω τους. Η μητέρα μου έλεγε: «Ο Θεός μας προστάτευσε, δεν γίναμε κομμουνιστές». Ο άντρας του Τζωρτζ, ο σύζυγός μου, είναι ένας προοδευτικός κομμουνιστής, δυσαρεστημένος, αλλά πέρασε όλη τη βία, από τους Χετταίους, το έζησε στο δέρμα του, με τον παππού, τη μητέρα και τη γιαγιά του. Τότε το ΚΚΕ μου εξήγησε և Αποφάσισα τι θα ψηφίσω … Ρώτησα για ποιον θα ψηφίσω

Τι συνέβη στη μητέρα του;

Η μητέρα του πέθανε σε ηλικία 77 ετών, αλλά εννοώ το παρελθόν, όταν η μητέρα και η γιαγιά του δέθηκαν και πυροβολήθηκαν. Τους έδεσαν με πλεκτά μαλλιά. Ευτυχώς, ο τραυματισμός ήταν ευρέως διαδεδομένος, καθώς πέρασε τη γιαγιά του, καρφώθηκε τη μητέρα του, τη πεθερά μου και η μπάλα βγήκε. μπορούν να είναι καλοί άνθρωποι σήμερα. Οι στρατιώτες του στρατού με τα πόδια τους αντιμετώπισαν και η μητέρα του Τζορτζ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για ένα μήνα.

Μου συνέβη αυτό που περιγράφεις μπροστά στα μάτια του;

Φυσικά, όλη η σκηνή έλαβε χώρα μπροστά του. Καθώς είπαν ότι οι γιοι του παππού του ήταν προοδευτικοί, μπήκαν στο σπίτι και όταν είδαν τους επισκέπτες «να δείχνουν δάχτυλα», ο παππούς του είπε να κατεβεί στο υπόγειο … «κανείς δεν είναι εδώ». Όταν μπήκαν, είπε ο παππούς. «Όλη η οικογένεια ανέβηκε στο βουνό», και μετά του απάντησαν. κάτω, στο υπόγειο, և όλοι μπορούσαν να το δουν նրանք Τότε σηκώθηκαν το πρωί հարկ τον βρήκαν σχισμένο. Μπορεί αυτό το παιδί να γίνει φασιστικό τώρα; Αδύνατο Ή Ήμουν πολύ τυχερός που είχα τον Τζορτζ Σπήλαιο δίπλα μου, οπότε αυτή η αποικία υπάρχει εδώ και χρόνια.

Source