Το άγριο διάλειμμα του Rose στον πρώην παίκτη του Survivor և την αντίδρασή του.

Ποιος παίκτης του επιζώντος reality show στοχεύει ο τραγουδιστής;

Ο Τριαντάφυλλος είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες στο φετινό Survivor, το οποίο προβάλλεται στην τηλεόραση SIGMA.

Διαβάστε περισσότερα: Melina Metaxa. Ο πρώην Κύπριος παίκτης του “Survivor” ομολογεί. “Μου έφεραν έναν άντρα που δεν ήταν καν ο σύντροφός μου”

Ο Duffy, όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή Survivor Panorama πριν από τρία χρόνια, σχολιάζοντας το τι συνέβη κατά τη διάρκεια του Survivor և ήταν ένας καταπέλτης για έναν από τους παίκτες, την Κυπριακή Melina Metaxa.

Η Μελίνα ήταν προσκεκλημένη στο πρόγραμμα “He Came Tied” της SIGMA την Πέμπτη το πρωί, 22 Απριλίου, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Τριανταφυλλό, αναφερόμενος σε όσα είπε εκείνη τη στιγμή χωρίς καν να γνωρίζει ο ένας τον άλλον.

https://www.youtube.com/watch?v=qV5SAssGlqU:

«Όταν έφυγα από το παιχνίδι, δεν ήξερα ότι υπήρχε εκείνο το άτομο, ότι υπήρχε αυτός ο τραγουδιστής. Δεν άκουσα τέτοια μουσική. Όταν έφυγα από το παιχνίδι, όλοι οι λαοί μου είπαν ότι ο άντρας είχε πάει σε μια παράσταση (Survivor Panorama) է Ήταν πολύ κακό να μιλήσω για εσάς. Δεν τον ήξερα. «Πήγα και είδα το επεισόδιο», είπε χωρίς εμένα ή κανέναν στην οικογένειά μου να γνωρίζω ότι το 95% των Κυπρίων λένε ότι τους προσβάλλουν, που δεν μιλούν ΚυπριακούςΔεν ξέρω γιατί κλήθηκε, ποτέ δεν ήξερα γιατί μίλησε τόσο άσχημα. Τότε όλοι οι άνθρωποι που με υποστήριξαν γύρισαν να μιλήσουν και πολλοί από αυτούς τους μίλησαν πολύ άσχημα. Με έστειλαν αφού μου έστειλε μηνύματα, ήταν πολύ κακό […] Ξέρει ότι στον κόσμο “μετράει”. «Οι άνθρωποι θέλουν όλη αυτή τη συζήτηση και κουτσομπολιό», είπε η Μελίνα Μεταξά.

https://www.youtube.com/watch?v=pG6x24xn2js:

Source