Το άτομο που πλήρωσε 210 χιλιάδες δολάρια ήταν ψεύτικος δικηγόρος

Ο Sibel Bal Kotan, ο οποίος χειραψία με έναν δικηγόρο για τη σύζυγό του στη φυλακή στην Κωνσταντινούπολη Maltepe, υπέβαλε καταγγελία, ισχυριζόμενος ότι εξαπατήθηκε από τον ύποπτο που πλήρωσε 210 χιλιάδες δολάρια.

Ο Sibel Bal Kotan ισχυρίστηκε ότι το άτομο με το οποίο συμφώνησε ήταν ψεύτικος δικηγόρος και είπε, “Μου είπε ότι ήταν δικηγόρος. Αφού πλήρωσα 210 χιλιάδες δολάρια, έμαθα ότι αυτό το άτομο δεν είναι καν δικηγόρος.” Ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη και συνελήφθη από το Γραφείο Pickpocketing and Fraud Bureau, μεταφέρθηκε στο δικαστήριο. Ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος με την προϋπόθεση δικαστικού ελέγχου από το δικαστήριο όπου μεταφέρθηκε στο δικαστήριο ΕΕΚ.

Το περιστατικό που συνέβη στην περιοχή Μαλτέπε της Κωνσταντινούπολης φέρεται να συνέβη ως εξής: Ο Σίμπελ Μπαλ Κοτάν, 38χρονος επιχειρηματίας που ζει στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, αναζήτησε δικηγόρο για τη σύζυγό του Γιουνός Κόταν, ο οποίος φυλακίστηκε τον περασμένο Αύγουστο. Bal Kotan, ΕΕΚ με την πρόταση των γνωστών του. Συναντήθηκε με (53). Sibel Bal Kotan, ΕΕΚ, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως δικηγόρο. και άρχισε να διαπραγματεύεται με το ποινικό αρχείο της γυναίκας του Γιουνός Κόταν

Οι διμερείς σχέσεις μου συμπληρώθηκαν με το να λέω δυνατά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ο ύποπτος ΕΕΚ είπε ότι οι διμερείς σχέσεις του με ορισμένους ηγέτες του κράτους ήταν ισχυρές και ότι θα μπορούσε να απελευθερώσει τη σύζυγό του Γιουνός Κόταν. Στη συνέχεια, ο Μπαλ Κοτάν χειραψία με τον ύποπτο για 350 χιλιάδες δολάρια. Ο Μπαλ Κοτάν, ο οποίος πλήρωσε 210 χιλιάδες δολάρια στην ΕΕΚ εν τω μεταξύ, έγινε ύποπτος αφού δεν υπήρξε καμία εξέλιξη σχετικά με το αρχείο της συζύγου του. Ανίκανος να βρει αυτό που ελπίζει παρά την υψηλή αμοιβή που πληρώνει, έμαθε ότι ο ύποπτος με τον οποίο χειραψία δεν ήταν καν δικηγόρος. Ο Μπαλ Κόταν, ο οποίος συνειδητοποίησε ότι ήταν απατεώνας, ανέφερε την κατάσταση στην αστυνομία.

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΟΙΚΟ

Μετά το συμβάν, οι ομάδες του Γραφείου Δημόσιας Ασφάλειας Pickpocketing και Fraud Bureau, που ανέλαβαν δράση για τη σύλληψη του ύποπτου ΕΕΚ, ξεκίνησαν μια λεπτομερή έρευνα για το ζήτημα. Δουλεύοντας σε μεγάλο αριθμό καμερών ασφαλείας, η αστυνομία συνέλαβε την ΕΕΚ σε μια κατοικία στο Maltepe και την κράτησε.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Αναφέρθηκε ότι η ΕΕΚ, η οποία συνελήφθη από το Γραφείο Παραλαβών και Απάτης της Διεύθυνσης Υποκαταστήματος Δημόσιας Ασφάλειας, μεταφέρθηκε στο Δικαστήριο Çağlayan μετά τις διαδικασίες του στην αστυνομία.

ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Sibel Bal Kotan, ο οποίος πλήρωσε συνολικά 210 χιλιάδες δολάρια στον ύποπτο ΕΕΚ, ο οποίος φέρεται να εισήχθη ως δικηγόρος με την ελπίδα να καταργήσει την ποινή φυλάκισης για τη σύζυγό του, είπε: “Αυτός ο άντρας υποσχέθηκε ότι θα μπορούσε να απελευθερώσει τη γυναίκα μου ισχυριζόμενος ότι είχε καλές διμερείς σχέσεις με μερικούς κρατικούς ηγέτες. Αφού πλήρωσα αυτά τα χρήματα. “Συνειδητοποίησα ότι αυτό το άτομο δεν ήταν καν δικηγόρος. Λέγεται ότι περίπου 20 άτομα εξαπατήθηκαν με αυτόν τον τρόπο, υποβάλαμε ποινική καταγγελία εναντίον αυτού του ατόμου, ώστε κανένας άλλος να μην είναι θύμα.”

.Source