Το άτομο που συνελήφθη στο θανατηφόρο ατύχημα μεταφέρθηκε στο δικαστήριο

Ο ύποπτος Muhammed Ali Gündoğan, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με το ατύχημα που συνέβη στον κεντρικό δρόμο Akdoğan Yiğitler και συνέβη μετά το θάνατο του Ortaç Gürbüz, ενώθηκε χθες στο δικαστήριο.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Ο αναπληρωτής επιθεωρητής Mustafa Özkantürk, ο οποίος έδωσε ορκωτή μαρτυρία στο δικαστήριο, έχασε τον έλεγχο του τιμονιού λόγω της απροσεξίας του ήρεμου Ortaç Gürbüz στο Erdemli, ο οποίος ταξίδευε στον κεντρικό δρόμο Akdoğan Yiğitler εντός 0-1 χιλιομέτρων στον κεντρικό δρόμο Akdoğan Yiğitler. Αφού έφυγε από το δρόμο από τα αριστερά και ανεξέλεγκτα, συνέχισε το δρόμο του ξανά ανεξέλεγκτα, βγαίνοντας από το δρόμο από τη δεξιά πλευρά του δρόμου, χτυπώντας το κυπαρίσσι στα δεξιά σύμφωνα με την αναχώρησή του με το δεξί μπροστινό μέρος του οχήματός του και σταματώντας στην οροφή με το μέτωπο στραμμένο προς τη βορειοανατολική κατεύθυνση.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός του οχήματος με πινακίδα ES 375, Ortaç Gürbüz, πέθανε στο σημείο του ατυχήματος, αδυνατώντας να αντέξει τους τραυματισμούς που έλαβε. Αστυνομία, το σώμα του νεκρού Ortaç GÜRBÜZ Λευκωσία Dr. Ο Burhan Nalbantoğlu εξήγησε ότι μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Κρατικού Νοσοκομείου. Η αστυνομία δήλωσε ότι μεταφέρθηκαν στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης του Κρατικού Νοσοκομείου Magusa με 112 ασθενοφόρα έκτακτης ανάγκης που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος στον κάτοικο Muhammed Ali Gündoğan στο Erdemli και στον ήρεμο Emin Yalçın στο Erdemli, οι οποίοι ήταν επίσης επιβάτες στο όχημα με την πινακίδα ES 375 και απολύθηκαν την ίδια μέρα. Η αστυνομία δήλωσε ότι υπολογίστηκε ζημιά 10000 TL στο όχημα με την πινακίδα ES 375 στο ατύχημα, δείγμα αίματος σωλήνα 20 cc από τον Muhammed Ali Gündoğan, ο οποίος ήταν επιβάτης στην πινακίδα οχήματος ES 375, και δείγμα αίματος σωλήνα 20 cc από την Emin Yalçın ως απόδειξη δοκιμής αλκοόλ. είπε. Η αστυνομία πληροφόρησε το δικαστήριο ότι ως αποτέλεσμα της περαιτέρω έρευνας που πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του οχήματος δεν ήταν ο Ortaç Gürbüz, αλλά ο Muhammed Ali Gündoğan.

Η αστυνομία είπε ότι την ίδια μέρα, ο ύποπτος Μωάμεθ Αλί Γκνντογάν συνελήφθη με εκκρεμή εντολή και τοποθετήθηκε στο κελί του Κεντρικού Σταθμού LPM. Η αστυνομία είπε στον νεκρό στο Κρατικό Νοσοκομείο Λευκωσίας Dr. Δήλωσε ότι υπέστη αυτοψία από τον İdris Deniz και πέθανε ως αποτέλεσμα κατάγματος κρανίου λόγω τροχαίου ατυχήματος. Η αστυνομία είπε ότι οι δηλώσεις που πρέπει να παρέχονται επί του θέματος, τα πλάνα που πρέπει να διερευνηθούν, η εθελοντική δήλωση του υπόπτου πρέπει να επιβεβαιωθούν και να απορριφθούν και ζήτησε από την αστυνομία να κρατηθεί για 6 ημέρες, ώστε η έρευνα να μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια.

Ο δικαστής Meltem Dündar, ο οποίος αξιολόγησε την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, διέταξε τον ύποπτο να τεθεί υπό κράτηση για 6 ημέρες.

.Source