Το έργο της HBB δεν επιβραδύνεται το 2020

Στη δήλωση του Μητροπολιτικού Δήμου Hatay, αναφέρθηκε ότι πολλές υπηρεσίες και έργα υλοποιήθηκαν στην πόλη το 2020, η οποία ήταν μια πρόκληση για ολόκληρο τον κόσμο.

Σύμφωνα με τις παρεχόμενες πληροφορίες, οι ομάδες του HBB διατηρούσαν πάντα την υγεία των πολιτών στο προσκήνιο με τις προφυλάξεις που λαμβάνουν κατά της πανδημίας του ιού κοροναϊού που επηρεάζει ολόκληρο τον κόσμο και τις μελέτες απολύμανσης και αποστείρωσης που εφαρμόζουν.

Οι μητροπολιτικές ομάδες, οι οποίες απολυμαίνουν περιοδικά δημόσια ιδρύματα και οργανισμούς, μέσα μαζικής μεταφοράς, χώρους λατρείας, κατοικίες και δημόσιους χώρους, συνέχισαν το έργο τους σε περισσότερες από 100 χιλιάδες περιοχές από την πρώτη ημέρα της πανδημίας έως το τέλος του έτους.

ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΕ 17 ΧΙΛΟΔΟΤΕΣ 77 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ 36 ΧΙΛΙΑΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Σε αυτή τη διαδικασία, ο Μητροπολιτικός Δήμος Hatay, ο οποίος έφτασε σε πολίτες που ήταν άνεργοι και είχαν οικονομικές δυσκολίες, παρείχε βοήθεια σε μετρητά σε 17 χιλιάδες 77 οικογένειες και σε είδος σε 36 χιλιάδες οικογένειες. Η HBB, η οποία ανέβαλε επίσης την ενοικίαση 628 χώρων εργασίας που ανήκουν στο δήμο, διέθεσε 38 οχήματα στις ταινίες για να εξασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες υγείας θα φτάσουν στους πολίτες πιο γρήγορα.

Οι ομάδες του Μητροπολιτικού Δήμου Hatay δεν έχουν ξεχάσει ποτέ τις ηλικιακές ομάδες με απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Οι ομάδες της HBB έδωσαν γλάστρες, φυτά και χώμα ως δώρα σε πολίτες ηλικίας 65 ετών και άνω και νέους κάτω των 20 ετών για να περάσουν ευχάριστα στο σπίτι τους.

Ο Μητροπολιτικός Δήμος Hatay, ο οποίος παρέδωσε χιλιάδες κιτ λαχανικών σε πολίτες σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, έτσι ώστε να μην βαρεθούν και να περάσουν παραγωγικό χρόνο ενώ μένουν στο σπίτι, έφεραν χιλιάδες βιβλία στους λάτρεις των βιβλίων με την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη.

Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ EXPO ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΣΕ 70 ΗΜΕΡΕΣ Η αγροτική ανάπτυξη θα συνεχιστεί

Ο Μητροπολιτικός Δήμος Hatay, ο οποίος ολοκλήρωσε τον κυκλικό κόμβο που άρχισε να χτίζεται στο δρόμο προς την περιοχή Expo στην Αντιόχεια σε σύντομο χρονικό διάστημα 70 ημερών, εξέφρασε σε κάθε ευκαιρία ότι θα συνεχίσει αδιάλειπτα οδικά έργα το 2021.

Τα έργα που υλοποίησε ο Πρόεδρος της HBB Lütfü Savaş για την αύξηση του εισοδήματος των πολιτών από τη γεωργία, το εμπόριο και τον τουρισμό άρχισαν να αποδίδουν καρπούς το 2020.

Η HBB, η οποία δωρίζει καλλιέργειες όπως προγονικό σιτάρι και σπορόφυτα φράουλας σε παραγωγούς μέσω έργων αγροτικής ανάπτυξης, έδειξε σε κάθε ευκαιρία ότι υπερασπίζεται τον παραγωγό και τον αγρότη.

Η HBB, η οποία έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στο έργο Hatay Sea Bus, ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις από Hatay προς Mersin, Κύπρος και Μέση Ανατολή θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του νέου έτους.

Οι προετοιμασίες για την Έκθεση που πραγματοποιήθηκαν σε δύο διαφορετικά μέρη της πόλης μεταξύ 23 Απριλίου και 29 Οκτωβρίου 2021 συνεχίστηκαν με πλήρη ταχύτητα. Μετά από όλες τις εργασίες που διεξήχθησαν στενά, ο Πρόεδρος Lütfü Savaş έδειξε τη σημασία που έδωσε στην οργάνωση για να πραγματοποιηθεί πλήρως.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ HATAY

Ο Μητροπολιτικός Δήμος Hatay δεν επιβραδύνθηκε στις εργασίες κατασκευής και επισκευής δρόμων το 2020. Μητροπολιτικές ομάδες, οι οποίες εργάζονται ταυτόχρονα σε περιοχές για να φέρουν σύγχρονους και αξιόπιστους δρόμους μαζί με πολίτες, οργάνωσαν το έργο τους σύμφωνα με τις φυσικές συνθήκες των γειτονιών.

Παρέχοντας άσφαλτο από σκυρόδεμα 180 χιλιομέτρων, επιφανειακή επίστρωση 23,5 χιλιομέτρων και παρκέ δρόμο 481 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων για την εξυπηρέτηση των πολιτών, οι μητροπολιτικές ομάδες συνέχισαν τις εργασίες τους στους δρόμους που οδηγούσαν στις περιοχές Expo που θα χτιστούν στην πόλη το 2021.

22 χιλιάδες βιβλία στην ψηφιακή βιβλιοθήκη ΓΙΝΕ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

22 χιλιάδες βιβλία από διαφορετικές κατηγορίες στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη έχουν γίνει η μεγαλύτερη πηγή κινήτρων και πληροφοριών τόσο για μαθητές εξ αποστάσεως εκπαίδευσης όσο και για χιλιάδες ανθρώπους που περνούν χρόνο στο σπίτι.

ΣΤΟΧΟΣ 1 ΜΙΛΟΣ ΣΠΟΡΟΙ

Μετά τις πυρκαγιές, οι μητροπολιτικές ομάδες που περιμένουν υπομονετικά το έδαφος να γίνει κατάλληλο για φύτευση δενδρυλλίων, έφεραν χιλιάδες δενδρύλλια στο έδαφος σε διαφορετικές περιοχές. Δηλώνοντας ότι ο στόχος τους είναι να φέρουν 1 εκατομμύριο δενδρύλλια στο έδαφος, αξιωματούχοι της Μητροπολίτης δήλωσαν ότι δέντρα όπως καρύδια, ελιές και βελανίδια που μπορούν να επηρεάσουν άμεσα το οικοσύστημα και να δώσουν φρούτα θα φυτευτούν στα έργα αναδάσωσης.

ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Στις δασικές πυρκαγιές που ξέσπασαν ταυτόχρονα σε διαφορετικά μέρη της πόλης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι πυροσβέστες του μητροπολιτικού δήμου Hatay ανταποκρίθηκαν αμέσως στις πυρκαγιές. Οι ομάδες του Μητροπολιτικού Δήμου Hatay, οι οποίες παρενέβησαν με όλες τις μονάδες τους στις πυρκαγιές που ξέσπασαν σε περιοχές όπως η Antakya, το İskenderun, το Belen, το Samandağ και το Yayladağı, ενήργησαν με την ίδια σοβαρότητα και αφοσίωση στο σημείο της θεραπείας των πληγών.

Παρέχοντας πληροφορίες για τα έργα, αξιωματούχοι της HBB δήλωσαν ότι το 2021, οι υπηρεσίες που είναι κατάλληλες για τους ανθρώπους του Hatay θα συνεχίσουν να αυξάνονται με ολοκαίνουργια έργα.

Source