Το Ίδρυμα Kemal Saraçoğlu κυκλοφόρησε το “Contactless Love Card”

Το Ίδρυμα Kemal Saraçoğlu κυκλοφόρησε το

Ο Kemal Saraçoğlu πρόσθεσε τη «Κάρτα αγάπης χωρίς επαφή» στη σειρά «Hope Cards» του Ιδρύματος για Παιδιά με Λευχαιμία και Καρκίνο, λόγω της πανδημίας.

Το Ίδρυμα Kemal Saraçoğlu κυκλοφόρησε το

Πανεπιστήμιο Ανατολικής Μεσογείου (DAÜ) Προϊστάμενος του Τμήματος Επικοινωνίας, Τμήμα Εικαστικών Τεχνών και Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας Δρ. Η ηλεκτρονική κάρτα, η οποία είναι διακοσμημένη με την εικόνα που παρουσίασε ο Senih Çavuşoğlu στα παιδιά του Ιδρύματος Kemal Saraçoğlu, μπορεί να ληφθεί μέσω του διαδικτυακού καναλιού δωρεάς στο www.kemalsaracoglu.org για δωρεά 25 TL.

Σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του Kemal Saraçoğlu Children with Leukemia and Cancer Foundation, η κάρτα, η οποία δημιουργήθηκε με γνώμονα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι δωρητές να μπορούν να υπενθυμίζουν στους αγαπημένους τους για άλλη μια φορά, ακόμη και από απόσταση.

Οι υπάλληλοι του Ιδρύματος χρησιμοποίησαν τις ακόλουθες δηλώσεις στις δηλώσεις τους σχετικά με το θέμα:

“Η αγάπη μοιράζεται και πάνω απ ‘όλα, τώρα, ίσως σε αυτές τις μέρες όταν είμαστε μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, θέλουμε να μοιραστούμε την αγάπη μας … Το να κάνουμε καλό είναι ο ευκολότερος τρόπος για να διαδώσουμε την αγάπη και η ευτυχία κρύβεται παρουσία του μοιρασιά”

Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια σχετικά με την κάρτα αγάπης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα σχετικά άτομα στο +90 (542) 850 8700 – +90 (542) 880 8700, λογαριασμούς κοινωνικών μέσων του ιδρύματος και e-mail [email protected] ή επισκεφθείτε www.kemalsaracoglu.org λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες.

.Source