Το ΑΚΕΛ և κατηγορεί την κυβέρνηση DIKO για κομματικές δραστηριότητες

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος μιλά για τις συντονισμένες ενέργειες των μικρών κομμάτων που στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των προεκλογικών συμφερόντων του DIKO και του ΑΚΕΛ πριν από την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής του P5.

Αυτός είναι ο Κ. Είναι η δήλωση του Κόσιου.

Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Ο Άντρος Κυπριανού, αναμένοντας τα αποτελέσματα της άτυπης συνάντησης στη Γενεύη, συνεχίζει να κατηγορεί τον Πρόεδρο για την πιθανή αποτυχία της επερχόμενης συνάντησης, κατηγορώντας τον ότι διχάζει την Κύπρο.

Παράξενα με την ίδια διατύπωση, παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις του στο ΑΚΕΛ, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλαος Παπαδόπουλος πιστεύει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι υπεύθυνος για τη διχοτόμηση της Κύπρου.

Το ΝΙΚΟ և ΑΚΕΛ συνεχίζει τις συντονισμένες κομματικές του δραστηριότητες για να εξυπηρετήσει τις προεκλογικές του σκοπιμότητες և να απαιτήσει δημόσιες συνομιλίες για το Κυπριακό μεταξύ μας, ακόμη και 48 ώρες πριν από τη σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου չորս τέσσερις μέρες πριν την αναχώρηση του Προέδρου ,, για να παρευρεθεί σε μια από τις πιο σημαντικές συναντήσεις της εθνικής μας υπόθεσης:

Η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι μία: θα δοθεί πού, πού πρέπει να είναι. Στη Γενεύη, όπου πρόκειται να επαναλάβει τις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού και την επανένωση της χώρας μας.

Η πολιτική των μικρών κομμάτων του DIKO և AKEL θα λάβει αντίστοιχη απάντηση από τους ανθρώπους μας.

Source