Το ακούσαμε επίσης από τον Τούρκο πρέσβη. “Οι Κύπριοι παραβιάζουν τα τουρκικά δικαιώματα.”

Ο Τούρκος πρέσβης στη χώρα μας Burak Ozugergin χρησιμοποίησε τολμηρά την κίνησή του στον ενεργειακό διάλογο της Αθήνας για να μας πει ότι αυτοί είναι Κύπριοι των οποίων η μισή πατρίδα τους είναι κατεχόμενη, παραβιάζοντας τα δικαιώματα λόγω της θέσης τους. στην εξόρυξη.

Πρέσβης που δείχνει όλες τις «αρετές» του καθεστώτος του Ερντογάν, ο Τούρκος πρέσβης δεν έμεινε εκεί, αλλά το τόνισε οποιαδήποτε λύση στο νησί απαιτείται “λαμβάνει υπόψη τις σχηματισμένες πραγματικότητες և δεν προσπαθεί να τις λυγίσειΑπλώς μας γνώρισε τότε αποδεχτείτε την εισβολή και την κατάκτηση του μισού νησιού, αλλά ο περαιτέρω αποικισμός του από την Τουρκία.

Και αυτά μίλησε ως γεγονότα Υδατάνθρακες Μπορεί να είναι μέρος της λύσης για «οικοδόμηση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο κοινοτήτων» Ακόμη και ένα μεγάλο ποσοστό των Τουρκοκυπρίων κατηγορούν την Τουρκία για τη συμμετοχή του στα κατεχόμενα εδάφη.

Ο Τούρκος πρεσβευτής τα είπε όλα αυτά αφού πρώτα φροντίστηκε να τον τονίσει τόσο πολύ γεωπολιτική θέση καθώς και τον πληθυσμό και το οικονομικό του μέγεθος, προσθέτοντας ότι σύντομα θα φτάσει τους 85.000.000 καταναλωτές, ότι η χώρα της έχει σημειώσει την υψηλότερη ανάπτυξη ζήτηση ενέργειας τις δύο τελευταίες δεκαετίες μεταξύ των χωρών της ΕΚ.

Προσπάθησε ακόμη υπερτείνω το δυναμικό της χώρας του για ενεργειακή ασφάλεια Ευρώπη:“Λέγοντας αυτό”Το θετικό για την Τουρκία είναι θετικό για την Ευρώπη και τα Βαλκάνια“, Δεν μου λείπει η ευκαιρία να φύγεις υποτίθεται և Στο έργο του για συνεργασία με τη χώρα μας Ισραήλ EastMed:, «Όταν οι χώρες συνεργάζονται σε ενεργειακά έργα, είναι θετικό, αλλά ισχύει και το αντίθετο“Είπε, προσθέτοντας ότι”είναι αυτό που οι κοινωνικές επιστήμες αποκαλούν «φόβο παραμέλησης» που συμβαίνει όταν οι χώρες αισθάνονται άδικες ή παραμελημένες»

https://www.youtube.com/watch?v=kPghXhf3AjU:

Source