Το αλφάβητο του διακριτού χρόνου


Ακόμα κι αν αντιμετωπίζαμε μόνο τον κοραναϊό, το 2020 ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας, ίσως με μια περίοδο φθίνουσας κατάθεσης. Αλλά ο κοροναϊός ήταν ο μεγαλύτερος, αλλά μόνο ένα από τα κακά που βρήκαμε. Μαζί με τον ιό, είχαμε γιους, κόρες και πολλά άλλα σκάνδαλα που μας πνίγηκαν στη Μπόχα, εξηγώντας αυτή την αίσθηση ασφυξίας που επικρατεί στην κοινωνία.

Από τον Θάσο Πέρδιο

Το χρονικό αλφάβητο, διαφορετικό από το “X”, ερμηνεύει τα πάντα σε μια χύδην τσάντα.

averof 1 κλίμακα

Averof NeofituΠολιτικός ακτιβιστής. Η αράχνη της πολιτικής. Το άτομο που είναι με όλους και καλύπτει όλα τα γούστα. Και τράπεζες πωλήσεων և Nikitari άστεγοι. Με την ομοσπονδία και το ELAM. Και με δύο κτίστες και μεγάλους εργολάβους. Με καθαριστικά και εργολάβους. Τόσο το GES όσο και οι γιατροί. Τέλος, αντικυβερνητικοί επαναστάτες εναντίον των υπουργών, προσπαθώντας να σώσουν τον επιζώντα από το πλοίο λιτότητας. Τα πάντα, όπως είπε ο Αλεφάντος.

da510cff c3cc 4a7e ba8c 731d36099e5c aljazeera cypruspapers1

Al aze azira Βίντεο. Αναμφίβολα ένα από τα κύρια γεγονότα της χρονιάς. Αν ήμουν διευθυντής του, θα το αποκαλούσα “Like Cyprus in the Sky” σε μια δωρεάν αραβική μετάφραση. Από το Mitsokamima, ένα ποτήρι κρασί – ληστής μνήμης, που λείπει μόνο Αυτή είναι η Κύπρος, ήταν ένα πιάτο ζαμπόν. Αυτό σίγουρα δεν είναι η Κύπρος που θέλουμε.

η gioliti κλιμακώθηκε

Γκιόλι:Η ζωντανή απόδειξη ότι η καλύτερη επένδυση για ένα άτομο δεν είναι οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, αλλά η φιλία. Γαμήλιο δαχτυλίδι από τη Λεμεσό. Ήταν περισσότερο στο κοινό από ό, τι ήταν για τη γνωριμία του Χρυσάνθου με τον Χρύσανθο, την αλλεργία του στην κριτική και τη σάτιρα, και την επιτυχία του στο My Style Rocks, παρά την επιτυχία του στην εδραίωση της δικαιοσύνης. Και αυτό τα λέει όλα.

Σχήμα 3 3:

Διαβατήρια:Οι διάλογοι θα έπρεπε να ήταν κάτι τέτοιο.
– Μπαμπά έχω διαβατήριο, που είναι αυτό το καζίνο.
– Επιτρέψτε μου να αναφέρω για ένα λεπτό. Θέλει τον Τζια για τον εαυτό του;
-Ναί.
– Ποιες είναι οι αγάπη μου;
– Θέλουμε τη σύζυγό του, κόρες և 2-3 για μερικούς από τους παλιούς συμμαθητές της κόρης του.
– Πες τους καλά.

Διπλωρόπτωμα

Εφείτιος Διπλάρος. Ο άντρας σε ένα μισό γεμάτο ποτήρι. Όχι σε ροδαλό γάλα, αλλά με μια μεταφορική έννοια. Επειδή κάθε τραγική απόφαση ή δράση της φροντιστικής του κυβέρνησης είναι μια ευκαιρία για τη διόρθωση λαθών. Έτσι, όταν ο βιαστής απελευθερώθηκε από τη φυλακή, το συζητάτε αυτό; Ευτυχώς, επιτρέψαμε την πώληση των διαβατηρίων στον πληθυσμό όπως τα κολοκυθάκια για να διορθώσουμε αυτό το λάθος επίσης.

329011:

Έτα έπειτα ο ΑιμιλανίδουΊσως ο καλύτερος υπουργός της χειρότερης κυβέρνησης στην ιστορία της Δημοκρατίας. Κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια κυριολεκτικά άνευ προηγουμένου κατάσταση – έκανε καλά, διατηρώντας τις αναλογίες υπέρ του, ώστε να ακούσει τις συντεχνίες.

UYUY:

Χρυσό αυγό της Κύπρου. Η «Χρυσή Αυγή» στην Κύπρο, μόλις η μητρική οργάνωση πήρε τα καθήκοντά της, καταδικάστηκε ως εγκληματική οργάνωση συμμοριών και δολοφόνων, άρχισε να παραπονιέται ότι δεν είχε καμία σχέση με τη «Χρυσή Αυγή». Ο πασάς κατά του συστήματος έκλεισε το έτος προσφέροντας ένα βήμα στην πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας. Σε ποιες ανταλλαγές;

anastasiadis emvolio 3:

Θέλω να διαβεβαιώσω. “Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει στους πολίτες να πληρώσουν για εκβιασμό του κόμματος”, δήλωσε ο Αναστασιάδης σε δήλωση λίγο μετά την επικύρωση του προϋπολογισμού. “Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα αφήσω άλλα αρχεία να μας αφήσουν”, είπε.

IMG 20201201 130837 2048x1536 1:
Ιερά Σύνοδος Γενειοφόρησαν επειδή οι μισοί από αυτούς ήθελαν να κάνουν καλό στους Αμερικανούς αναγνωρίζοντας την αυτοκεφαλία της Ουκρανικής Εκκλησίας. Ορισμένα μέλη έχουν μιλήσει ενάντια στην επιδημία όλο το χρόνο, δεν βρίσκουν έναν αξιοπρεπή κυβερνητικό αξιωματούχο για να τα αντικαταστήσει. Η χρονιά τελείωσε με τον αρχιεπίσκοπο να κρεμάσει τον Αναστασιάδη σε πασσάλους μέχρι να στεγνώσει.

εμβόλιο st coronavirus 1:

Κορωνοϊός. Ακόμα και ο πιο σουρεαλιστικός σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η αόρατη δημιουργία της φύσης θα μπορούσε να μας στείλει ένα SMS για να φύγει από τα σπίτια μας, σαν με εξωγήινα πρόσωπα με παράξενα πρόσωπα διαφορετικών αποχρώσεων.

το κοστούμι μου
Λεόντιος Κωστρίκης. Το σούπερ σταρ της χρονιάς, ακόμη και αν απαιτείται επιδημία διαστημικών διαστάσεων για να ενημερώσει το κοινό ότι σε αυτό το ατυχές μέρος, ευτυχώς, όχι μόνο ο φελλός επιπλέει. Ακόμη και αυτός ο μελετητής και αυτός ο μελετητής βιογραφικού έχει επικριθεί από καθηγητές του Facebook.

βάρβαρος

Βάρβαροι Καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2020, το μόνο που έμεινε ήταν να αγκυροβολήσει ο Μπαρμπάρος από το Φοίνιξ και το πλήρωμα κάθισε την Παρασκευή για την ανήσυχη μπριζόλα του Jack E. Daniels. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Αναστασιάδης, ο μάγος της διπλωματίας που βιάζεται από το Γεροσκιπό, έχει συντρίψει την ηθική του Ερντογάν με τρεις ή τέσσερις τρόπους, με κυρώσεις, τέσσερις φορές, δεν ταιριάζει.

Νίκος Αναστασιάδης 1:

Νίκος ΑναστασιάδηςΑνακοίνωσε ένα πρόγραμμα κατά της διαφθοράς, όταν το δικηγορικό γραφείο της οικογένειας Αναστασιάδη έπρεπε να αναζητηθεί στο Κτηματολόγιο για να το διαχωρίσει από το Προεδρικό Μέγαρο. Ω λα λα:

28 Ιουνίου 2020 704 Το Pournara έχει κλιμακωθεί
Ξενοφοβία. Ήθελα να ονομάσω τον Υπουργό Εσωτερικών, αλλά το γράμμα Ν καλύπτεται με ένα μεγαλύτερο ψάρι. Ο Νίκος Νούρης πέτυχε – όπως επρόκειτο να επιτύχει – με τη μετατροπή του ELAM σε ανθρωπιστική οργάνωση.

Το ELEGKTIS ODYSSEAS είναι κλιμακωτό

Οδυσσέας ΜιχαήλΜαζί με τον Κωστρίκη, τα πρόσωπα της σεζόν. Προκειμένου να μην δοθούν αρχεία πολιτογράφησης, επέλεξαν να εγκαταλείψουν το μέρος χωρίς προϋπολογισμό για πρώτη φορά στην ιστορία. Επομένως, αυτό που έχουμε μάθει μέχρι τώρα για τα “χρυσά” διαβατήρια πρέπει λογικά να βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού.

πρόδρομος

Πρόδρομος Πρόδρομος: Όταν είπε τη μνήμη των απατεώνων. «Θα φορέσουμε κρύες κουβέρτες στο σχολείο», έπρεπε να του πει κάποιος, «όταν συσκευάζεις τις τσάντες σου, μην ξεχνάς τις κουβέρτες». Ωστόσο, παραμένει ο Υπουργός Παιδείας tra la la

αβεροφλίλικας 10 κλίμακα

Η σύνθεση είναι μυστικήΜυστικό γνωριμιών Τις τελευταίες ημέρες, έχουν γίνει πολλά με το κατάλληλο alisveris σε αντάλλαγμα για ψηφοφορία για τον προϋπολογισμό. Συμφωνία με υποκατάστημα εγκληματικής οργάνωσης. Μέχρι την επόμενη φορά, ανακοινώνουν θυμωμένα ότι καταδικάζουν την ακραία συμπεριφορά.

Λίλικας 1:
Συνεργασία ΕΔΕΚ – Λίλικα. Από το κέντρο προς τα αριστερά, στη δεξιά πλευρά της Σοσιαλδημοκρατίας, ένα κάθισμα στο δρόμο. Ο Αιώνιος Γιώργος Λορίκας χτυπά ξανά, ενώνοντας τις δυνάμεις του με την ΕΔΕΚ. Θα πείσουν τη διεθνή κοινότητα ότι η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία έχει εξαπατήσει ολόκληρο τον κόσμο εκτός από τον εαυτό τους.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥΟΥΔΑΡΑΒΑΣ
Πίδακας: Επίσης από τα λόγια της χρονιάς. Με έναν από αυτούς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε δύο κατευθύνσεις: δώρα για τις Σεϋχέλλες, οι οποίες, κατά τύχη, του έδωσαν περίπου σαράντα διαβατήρια στο χαρέμι ​​του αντιδραστικού ιδιοκτήτη. Όπως μας εξήγησαν οι πιλότοι, «συνέβη» ότι υπήρχε μια θέση στο αεροπλάνο, co συμπίπτει ο προορισμός, shout φώναξαν στον Πρόεδρο να καθίσει.


Υπουργείο Άμυνας: Το Υπουργείο Άμυνας μιας ευρωπαϊκής χώρας ανακοίνωσε το έτος σωτηρίας 2020 ότι μαζί με την Εκκλησία θα ξεκινήσουν μια έκθεση με τίτλο “Εκκλησία της Κύπρου – Ένοπλες Δυνάμεις”. Αυτό δεν είναι τρολ, αυτό είναι σωστό. Το μόνο που μένει είναι οι ιερείς να μας δείξουν πώς να δείξουν στους στρατιώτες πώς να στοχεύουν τους μη θρησκευτικούς ανθρώπους στο κέντρο.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΡΡΕΣΙΑ 3 sl
Ηλεκτρική υπηρεσία // Ελεγκτικό γραφείο

Φάκελοι: Όχι οι «κόκκινοι» της UEFA που πήραν τον Masias στο δικαστήριο για ένα ψεύτικο παιχνίδι. Από τις πολιτογραφίες. Δεν πιστεύω καν ότι η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ θα εγκαταλείψει τον τόπο χωρίς προϋπολογισμό, γιατί το καθιστούν προϋπόθεση ότι η διαφθορά θα συνεχιστεί χωρίς έλεγχο.

ιδεολογίες
Χάρης Γεωργιάδης: Εάν υπήρχε βραβείο συμμαθητή της χρονιάς, κερδίζει χωρίς ανταγωνιστή. Ο άνθρωπος που διέλυσε την Κοινοπολιτεία μετά από 100 χρόνια ιστορίας, το τυλίγει σε μια τράπεζα με αναπόσπαστους δεσμούς με το κόμμα του, εξακολουθεί να έχει το θάρρος να βγει στα κύματα και να κουνήσει ένα δάχτυλο.

5 g psecasmenoi:

Ψεκάστηκε: Μία από τις λέξεις της χρονιάς. Ορίστε. Όταν βάζετε ένα κουταλάκι του γλυκού στο στόμα σας, το οποίο γλείφτηκε από έναν ξένο πριν από δύο δευτερόλεπτα, δεν πιάνετε τον κοραναϊό επειδή πίνετε το αίμα του Χριστού. Το 5G είναι στην πραγματικότητα 6G, τα άλλα δύο έξι είναι κρυμμένα κάπου. Το εμβόλιο αποθηκεύεται στους μείον 80 βαθμούς, καθώς εκεί αποθηκεύεται το μικροτσίπ. Οι βιτρίνες της Λεμεσού ήρθαν και τους έδωσαν.

Διαβητική 1:
Ώδινεν όρος և etekenΣτην πραγματικότητα, οπουδήποτε λαμβάνετε την πολιτική και τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, εμφανίζεται σε αυτό το ρητό. Από τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης έως τις διάφορες εξεταστικές επιτροπές έως το απόλυτο αστείο κατά της διαφθοράς, ο βιασμός των πληροφοριών μας συνεχίζεται αμείωτος

Ακολουθήστε μας στις Ειδήσεις Google!


Source