Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ απορρίπτει την έφεση των Ρεπουμπλικανών για τα εκλογικά αποτελέσματα της Πενσυλβανίας

Διαφήμιση

Ουάσινγκτον (ΑΑ) – Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι δεν αποδέχθηκε την αίτηση των Ρεπουμπλικανών σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα στην Πενσυλβάνια, μία από τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανακοίνωσε την απόφασή του σχετικά με την ένσταση των Ρεπουμπλικανών στα αποτελέσματα των αμφιλεγόμενων προεδρικών εκλογών στις 3 Νοεμβρίου 2020.

Το δικαστήριο δεν αποδέχθηκε την αίτηση των Ρεπουμπλικανών, οι οποίοι αντιτάχθηκαν στην απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πενσυλβανίας να “παρατείνει την αποδοχή των ταχυδρομικών ψήφων κατά 3 ημέρες”. Αναφέρθηκε ότι τα μέλη του δικαστηρίου δεν είχαν σχόλια ή σχόλια σχετικά με την απόφαση.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τόνισαν ότι οι τελευταίες προσδοκίες του Τραμπ και των Ρεπουμπλικάνων από το Ανώτατο Δικαστήριο ήταν επίσης ανεκπλήρωτες με αυτήν την απόφαση.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κέρδισε τις εκλογές στην Πενσυλβάνια με περίπου 80.000 ψήφους. Αναφέρθηκε ότι περίπου 10 χιλιάδες παιχνίδια προστέθηκαν μέσω ταχυδρομείου ως αποτέλεσμα της επέκτασης 3 ημερών στην πολιτεία.

Ο πρώην πρόεδρος Τραμπ κατέθεσε αγωγές σε περισσότερες από μία πολιτείες για φερόμενη εκλογική απάτη, αλλά δεν μπόρεσε να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών στις 3 Νοεμβρίου, ο Μπάιντεν έφτασε τους 306 αντιπροσώπους και έγινε ο 46ος πρόεδρος της χώρας.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμη και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source