Το απροσδιόριστο πάθος και η αποφασιστικότητα έχουν δει τον Youngmoon να αναδύεται ως κορυφαίος DJ, διεθνώς.

Γίνοντας ο πρώτος DJ από την Κύπρο που πήγε στο Ντουμπάι, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Gencay Dokmecioglu aka DJ Youngmoon έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση.

Στον κλάδο της ψυχαγωγίας, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις το σήμα σου και να αναγνωριστείς για μια ζωή. Καλλιτέχνες έρχονται και φεύγουν, αλλά πολύ λίγοι το διατηρούν και παραμένουν για μεγάλες αποστάσεις. Αυτοί οι καλλιτέχνες προωθούν την καριέρα τους με καθαρό πνεύμα, αποφασιστικότητα και απροσδιόριστο πάθος για το ταλέντο τους, να είναι επιτυχημένοι στην τέχνη τους. Ανάμεσά τους είναι ένας DJ, ο οποίος έχει φέρει επανάσταση στην τέχνη με την υποδειγματική μίξη της μουσικής του και την ικανότητα να παίζει στη διάθεση των ακροατών, είναι ο Gencay Dokmecioglu aka DJ Youngmoon.

Ανήκοντας από την Κύπρο, ο DJ Youngmoon έχει ανέβει στην κορυφή της βιομηχανίας, έχοντας ως DJing από το 2015. Είναι ένας 25χρονος που έχει απονεμηθεί διάφορα βραβεία DJ. Ο DJ Youngmoon αγαπούσε να ακούει μουσική στην παιδική του ηλικία και πάντα φαινόταν να πειραματιστεί με αυτήν. Θα άκουγε διάφορα είδη μουσικής, από όλο τον κόσμο. Όντας επίσης μεγάλος χορευτής, γνώρισε το επάγγελμα του DJ, όταν είδε κάποιον στο πάρτι του σχολείου του. Από τότε, ήταν περίεργος για αυτό και μετά από περαιτέρω έρευνα, τον ερωτεύτηκε. Αλλά, αυτό είναι όταν τα πράγματα δυσκολεύτηκαν για αυτόν, δεν έλαβε υποστήριξη από τους ανθρώπους που τον γνώριζαν και συνέχισε το πάθος του να γίνει DJ ενάντια στις πιθανότητες. Έδωσε 200 τοις εκατό προσπάθεια και σκληρή δουλειά και έχτισε τις επαφές του οργανικά. Αντέδρασε θετικά στα εμπόδια και συνέχισε να εργάζεται ασταμάτητα στην τέχνη του.

Το πάθος και η αφοσίωση του DJ Youngmoon στο έργο του τον βοήθησαν να πάρει δουλειές DJ στην Αγία Νάπα, σε γνωστά κλαμπ όπως το Ambassaden Bar, το Nissi Beach, το Sin Club, το Europe Castle Club. Μετακόμισε στο Ντουμπάι το 2018 για καλύτερες ευκαιρίες εργασίας. Η αποφασιστικότητά του να γίνει ο καλύτερος DJ, τον βοήθησε να εξελιχθεί το ταλέντο του, καθώς έγινε DJ για την Ισπανία (Ibiza and Marbella), το BBC1XTRA του Ηνωμένου Βασιλείου και το BBC Asian Network – ένας διάσημος ραδιοφωνικός σταθμός στον κόσμο. Η ηθική της εργασίας του τον οδήγησε να παίξει DJ μπροστά σε 200-300 άτομα, δουλεύοντας όλη τη νύχτα μέχρι το πρωί. Επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του μουσική και επιθυμεί να δει 3000 άτομα να χορεύουν μαζί στη μουσική του. Μετά από πέντε χρόνια στην επιχείρηση, ο DJ Youngmoon συνεργάστηκε με πολλούς κορυφαίους καλλιτέχνες και DJ και το πάθος του για αυτό συνεχίζει να αυξάνεται.

Είναι επίσης ο πρώτος DJ που παίζει στο Ντουμπάι, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο DJ Youngmoon γνωστός και ως Gencay Dokmecioglu έχει επιδείξει εξαιρετική τέχνη με απροσδιόριστο πάθος, γεγονός που τον έκανε να αναδυθεί ως κορυφαίος DJ παγκοσμίως. Για να επικοινωνήσετε μαζί του, ακολουθήστε τον στο Instagram @officialyoungmoon.

Source