Το αστέρι του Τζέιμς Μποντ δέχτηκε το ρόλο για την εξόφληση φοιτητικού δανείου

Ο ρόλος του Τζέιμς Μποντ έγινε δεκτός για την εξόφληση φοιτητικού δανείου

Η Gemma Arterton, η οποία εμφανίστηκε στην ταινία Quantum of Solace του James Bond το 2008, με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, ανακοίνωσε ότι ήταν «τόσο φτωχή όσο ένας αρουραίος της εκκλησίας» και συμμετείχε στην ταινία για να πληρώσει τα δίδακτρα της.

Το αστέρι του Τζέιμς Μποντ δέχτηκε το ρόλο για την εξόφληση φοιτητικού δανείου

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, η 34χρονη ηθοποιός είπε ότι είδε «πάρα πολύ λάθος» για τον γυναικείο χαρακτήρα του 007, υπαινιγμός για τα σεξιστικά στερεότυπα των γυναικών σε ταινίες.

Μιλώντας για την ευκαιρία να ενεργήσει, ο Arterton χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν τόσο φτωχός όσο το ποντίκι της εκκλησίας και απλά χαρούμενος που μπορούσα να δουλέψω και να κερδίσω χρήματα. Παίρνω ακόμα κριτική για την αποδοχή του Quantum of Solace, αλλά ήμουν 21 και είχα σπουδαστική πίστωση. “

Ο διάσημος ηθοποιός που χαρακτήρισε τον χαρακτήρα του Strawberry Fields πρόσθεσε:

«Όμως καθώς μεγάλωσα συνειδητοποίησα ότι οι γυναίκες Bond ήταν πολύ λάθος. Η φράουλα θα έπρεπε να είπε όχι και θα έπρεπε πραγματικά να φοράει παπούτσια.

Η σειρά του James Bond πρόσφατα Κορωνοϊός Ήρθε στο προσκήνιο με την ταινία No Time To Time, της οποίας η ημερομηνία όρασης έπρεπε να αναβληθεί περισσότερες από μία φορές λόγω της πανδημίας. Ήταν επίσης ένας από τους περίεργους τίτλους που θα ήταν ο νέος James Bond μετά την αποχώρηση του Craig.

Άλλες ειδήσεις ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΕΧΝΗΣ

.Source