Το αυτοκίνητο ενός 38χρονου άνδρα είχε κλαπεί με επτά σφαίρες … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μέλη του Τμήματος Εγκληματολογίας της Αστυνομίας Λευκωσίας επέστρεψαν στη σκηνή της απόπειρας δολοφονίας στο Χαλέπι χθες το απόγευμα, καθώς δεν ήταν δυνατή η ολοκλήρωση της έρευνας και η αξιολόγηση όλων των δεδομένων λόγω έντονης ομίχλης.

Ο στόχος της απόπειρας δολοφονίας, ο 38χρονος ιδιοκτήτης του ιπποτροφείου, κατέθεσε μάρτυρες στους ανακριτές, περιγράφοντας πώς έλαβε το «χτύπημα», η αστυνομία αξιολόγησε το περιεχόμενο της μαρτυρίας του, προσπαθώντας να λύσει το γρίφο της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Τι περιέγραψε τον σκοπό της ενέδρα στη Λευκωσία; Πώς «χτυπούν» οι εγκληματίες (φωτογραφίες)

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας έρευνας, μια αναζήτηση κλειστών αλυσίδων παρακολούθησης αναμένεται να ανακαλύψει εάν υπήρχαν κινήσεις μιας μοτοσικλέτας υψηλής ισχύος, η οποία, σύμφωνα με τον 38χρονο πολίτη, οδήγησε δύο άτομα που ήταν εγκληματίες. ενώ ο οδηγός ήταν αυτός που τράβηξε τη σκανδάλη.

3821727266754779 cache 846x3000 Αναλογικό περιβάλλον 776417 100944 922021

Οι ερευνητές αναμένεται να βάλουν τις κάμερες ασφαλείας στο βενζινάδικο κάτω από ένα μικροσκόπιο, ενώ ελπίζουν να βρουν άλλες κλειστές αλυσίδες παρακολούθησης άλλων εταιρειών στην οδό Aleppo, οι οποίες, ωστόσο, είναι περιορισμένες.

Σύμφωνα με τον 38χρονο άνδρα, άκουσε έναν δυνατό θόρυβο ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του από το Χαλέπι στο Μπέιλ, έσπασε το παράθυρο του οδηγού και έπειτα είδε τη μοτοσικλέτα παρκαρισμένη στο χωράφι, αφήνοντας το μέρος.

Επιτάχυνσε τον εαυτό του, ενημέρωσε την αστυνομία, πριν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του τον σταμάτησε για μίλια κάτω από τα φώτα του Εριρίου προς τη Λακατάμια, όπου η αστυνομία είχε πάει αμέσως.

Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι ο 38χρονος άνδρας έλαβε επτά βολές χωρίς να τραυματιστεί, ενώ, όπως είπε στους ανακριτές, ακολουθούσε το μονοπάτι που ακολουθεί κάθε μέρα. Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι οι εγκληματίες γνώριζαν τις κινήσεις του 38χρονου νεαρού άνδρα, χωρίς να αποκλείεται ότι η ενέδρα αφορούσε άλλους ανθρώπους που ενημέρωσαν για την κίνηση του στόχου, τους ανθρώπους που έφτιαξαν το καροτσάκι. Η μοτοσικλέτα κοντά στο βενζινάδικο.

Όσον αφορά τα κίνητρα της απόπειρας δολοφονίας, οι αρχές ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση, αλλά εκτιμάται ότι σχετίζονται με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του 38χρονου άνδρα.

Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εν τω μεταξύ, οι έρευνες στη σκηνή της απόπειρας δολοφονίας έκλεισαν το δρόμο Χαλέπι-Έρι Γέρι και στις δύο κατευθύνσεις για περίπου δύο ώρες το πρωί για μια πορεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Φωτογραφίες από τη σκηνή της απόπειρας δολοφονίας. Έχει προχωρήσει πολύ στην αποφυγή του στόχου

Source