Το αυτοκίνητο που εμπιστεύτηκε ο γνωστός του παραδόθηκε στις φλόγες

Η πυρκαγιά σημειώθηκε στη διασταύρωση της οδού 1015 στην περιοχή Karasu Kuzuluk Mahallesi και στην οδό Anafartalar τη νύχτα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ξέσπασε πυρκαγιά στο επώνυμο αυτοκίνητο της Renault με πινακίδα 54 ADU 837 υπό τη διοίκηση της Turgay T., η οποία αναχώρησε από το 1015. Οδός στην οδό Anafartalar. Ο οδηγός, Turgay T., ο οποίος παρατήρησε ότι καπνός βγαίνει από το μέρος του κινητήρα του οχήματος, το οποίο μάθαμε από έναν γνωστό, σταμάτησε το όχημα και ανέφερε την κατάσταση στους πυροσβέστες.
Μόλις ειδοποιηθούν, ομάδες που συνδέονται με το πυροσβεστικό τμήμα του μητροπολιτικού δήμου Sakarya Karasu, ήρθαν στη σκηνή σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατέλαβαν τη φωτιά υπό έλεγχο. Αφού έσβησαν τη φωτιά, οι ομάδες έκαναν μεγάλη δουλειά ψύξης.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source