Το αυτοκίνητο που μπήκε στο κατάστημα στο Bahçelievler μετατράπηκε σε βολίδα

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Bahçelievler Soğanlı Mahallesi Hüdavendigar περίπου στις 02.30 το βράδυ. Σύμφωνα με ισχυρισμούς, το αυτοκίνητο με 06 SGR 18, το οποίο βγήκε εκτός ελέγχου λόγω ενός λόγου που δεν έχει ακόμη καθοριστεί, μπήκε στο κατάστημα κάτω από το 5όροφο κτίριο στο δρόμο.

Οι ηλεκτρικές ντουλάπες μπροστά από το κατάστημα πυρπολήθηκαν λόγω της πρόσκρουσης. Η έκρηξη συνέβη στο όχημα ως αποτέλεσμα των φλογών που εκτοξεύτηκαν στο αυτοκίνητο. Διαπιστώθηκε ότι 4 άτομα στο αυτοκίνητο που επέστρεψαν στη βολίδα διέφυγαν από το όχημα. Αναφέρθηκε ότι ο υπάλληλος, που ήταν στο κατάστημα εκείνη την εποχή, πέταξε έξω με μια πετσέτα ζωής.

Φλόγες από το αυτοκίνητο περιβάλλουν το 5όροφο κτήριο

Πιτσιλιές από φλόγες από το καίγοντας αυτοκίνητο περιβάλλουν το 5όροφο κτίριο. Μετά την ειδοποίηση, πολλές αστυνομικές, πυροσβεστικές και ιατρικές ομάδες στάλθηκαν στο χώρο. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο ως αποτέλεσμα της έντονης εργασίας των πυροσβεστών. Ορισμένα διαμερίσματα και χώροι εργασίας στο κτήριο έγιναν άχρηστα.
Τα σταθμευμένα οχήματα υπέστησαν ζημιά

Στην πυρκαγιά που συνέβη, μερικά οχήματα που σταθμεύουν μπροστά από το κατάστημα υπέστησαν ζημιές λόγω της έκρηξης. Τα κατεστραμμένα οχήματα μεταφέρθηκαν με ρυμουλκούμενο φορτηγό.
Ένας πολίτης που λέει ότι είδε το περιστατικό και δεν θέλει να δώσει το όνομά του, «Γνωρίζουμε τον καταστηματάρχη για 15 χρόνια. Το όχημα έρχεται γρήγορα. Δεν είμαστε σίγουροι αν δεν παίρνει τη στροφή, ακούσαμε τη φωνή. Μπαίνει γρήγορα στην πόρτα του καταστήματος. Μετά την είσοδο, ο σωλήνας ή το ντουλάπι εκρήγνυται. Μετά την έκρηξη, το αυτοκίνητο αρχίζει να παίρνει φωτιά. Τότε εκρήγνυται. 4 άτομα σηκώνονται και τρέχουν από μέσα στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με όσα ακούσαμε, 3 από αυτούς πιάστηκαν. Υπάρχει υλική ζημιά, αλλά δεν υπάρχει απώλεια ζωής “ είπε.

.Source