Το αυτοκίνητο της Τουρκίας πήρε σημαντική απόσταση σε 1 χρόνο

πανό99

Σε ένα χρόνο από την κυκλοφορία των οχημάτων προεπισκόπησης, τα σχέδια TOGG καταχωρήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Κίνα και την Ιαπωνία.

Η Τουρκία εισήγαγε στο κοινό του αυτοκινήτου που διέρχεται από το εργαλείο προεπισκόπησης περισσότερο από 1 έτος, για να ξεκινήσει η κατασκευή εγκαταστάσεων παραγωγής, σε κρίσιμα ζητήματα όπως ο σχεδιασμός παραγωγής, η εγγραφή και οι μπαταρίες αυτοκινήτου.

Ιδρύθηκε υπό την ηγεσία του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκική Ομάδα Πρωτοβουλίας Αυτοκινήτων (TOGG) συνεργάστηκε με το όνειρο της εγχώριας αυτοκινητοβιομηχανίας της Τουρκίας ζωντανεύει ξανά σε 60 χρόνια.

Πέρυσι, στις 27 Δεκεμβρίου, η “Συνάντηση Ταξιδίου Καινοτομίας της Τουρκίας Automobile Enterprise Group” με το όνομα της προώθησης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Προέδρου Ερντογάν στο “C-SUV”, το C-SEDAN “τα μοντέλα κοινοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο κοινό.

Στην διαφημιστική εκδήλωση που παρακολούθησαν περίπου 2.000 επισκέπτες, ο σχεδιασμός των οχημάτων έλαβε πλήρη σήματα από τους λάτρεις των αυτοκινήτων. Από την άλλη πλευρά, η έρευνα της Τουρκίας για το αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι το έργο ήταν ποσοστό στήριξης άνω του 95%.

Τα σχέδια έχουν καταχωρηθεί

Σύμφωνα με πληροφορίες που συνέταξε ο ανταποκριτής της ΑΑ, οι Ηνωμένες Πολιτείες στις 7 Ιανουαρίου, ξεκινώντας από το Consumer Electronics Show (CES), μίλησαν σε έναν κορυφαίο διευθυντή του πίνακα της GOGANTURKOGlu King, “Τουρκία Αυτοκίνητο” και η Τουρκία είπε πώς η επιστροφή της αυτοκινητοβιομηχανίας του οικοσυστήματος κινητικότητας.

Ενώ το αρχείο αίτησης της εκτίμησης περιβαλλοντικών επιπτώσεων της TOGG (ΕΠΕ) για το έργο παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Gemlik άνοιξε στο κοινό στις 2 Μαρτίου, η συνάντηση της ΕΠΕ πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαρτίου. Η έκθεση ΕΠΕ που απαιτείται για την έναρξη της κατασκευής του εργοστασίου στις 2 Ιουνίου ελήφθη θετικά από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Αστικοποίησης.

Τα εσωτερικά και εξωτερικά σχέδια των αυτοκινήτων TOGG καταχωρήθηκαν από το Γραφείο Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO) στις 12 Απριλίου. Στις 24 Ιουνίου, τα σχέδια SUV και Sedan των αυτοκινήτων καταχωρήθηκαν από το Κινεζικό Ινστιτούτο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας στο όνομα TOGG.

πανό134

Τα θεμέλια του εργοστασίου τέθηκαν στο Gemlik

Η τελετή έναρξης της κατασκευής των εγκαταστάσεων μηχανικής, σχεδιασμού και παραγωγής TOGG πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουλίου.

Το ίδρυμα της εγκατάστασης, που σχεδιάζεται να ολοκληρωθεί σε 18 μήνες σε μια έκταση 1,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή Gemlik της Προύσας, τέθηκε με τη συμμετοχή του Προέδρου Ερντογάν.

Ο κορυφαίος διευθυντής της TOGG Karakas, στις 7 Αυγούστου, μετρούν διαφορετικές εναλλακτικές ονομασίες στην Τουρκία και στο εξωτερικό, έχει ανακοινώσει ότι η Τουρκία θα συνεχίσει στο δρόμο με την μάρκα αυτοκινήτων TOGG.

Μετά τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Κίνας, το TOGG, το Ιαπωνικό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (JPO) κατέγραψε τα σχέδια C-SUV και Sedan της TOGG για λογαριασμό της TOGG στις 18 Αυγούστου.

Το TOGG, επιλέχθηκε ως μία από τις μονάδες μπαταριών και τα πακέτα του συνεργάτη Farasis του κορυφαίου κατασκευαστή μπαταριών Li-Ion παγκοσμίως σε ηλεκτρικά οχήματα που παράγονται στην Τουρκία από τα κύρια συστατικά της γκάμας προϊόντων που αναπτύσσει. Στις 20 Οκτωβρίου, μια ολοκληρωμένη επιστολή προθέσεων υπογράφηκε στην Πληροφορική Valley με τη συμμετοχή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της TOGG.

Θα είναι εκτός ταινίας το 2022

Από το Υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας και θεωρείται ως ένα από τα έργα στρατηγικής σημασίας στο αυτοκίνητο της Τουρκίας το 2023, αναμένεται να είναι ένα από τα πρωτοπόρα του στοχευμένου τεχνολογικού μετασχηματισμού.

Μετά την ολοκλήρωση της απαραίτητης υποδομής, τα πρώτα οχήματα έχουν προγραμματιστεί να είναι εκτός της γραμμής μαζικής παραγωγής το τελευταίο τρίμηνο του 2022. Το ποσοστό εντοπισμού των οχημάτων, το οποίο αναμένεται να είναι 51 τοις εκατό όταν φτάνουν στο δρόμο, αναμένεται να φτάσει το 68 τοις εκατό έως το 2026.

Source