Το Γιβραλτάρ θα παίξει τη Σλοβενία ​​και την Ανδόρα τον Ιούνιο

Η ένωση ποδοσφαίρου του Γιβραλτάρ ανακοίνωσε ότι η Εθνική Ομάδα του Γιβραλτάρ θα παίξει δύο Διεθνή Φιλικά, εκτός έδρας, στο Διεθνές Παράθυρο αυτού του Ιουνίου.

Στο πρώτο παιχνίδι του Ιουνίου, το Γιβραλτάρ ταξιδεύει στη Σλοβενία ​​για να πάρει μια εθνική ομάδα στην 63η θέση στον κόσμο στις 4 Ιουνίου. Η Σλοβενία, όπως και το Γιβραλτάρ, είχε πρόσφατη επιτυχία στο UEFA Nations League, κερδίζοντας το Group τους στο League C.

Η Σλοβενία ​​ξεκίνησε επίσης τους προκριματικούς του Παγκόσμιου Κυπέλλου με μια εξαιρετική νίκη 1-0 στην έδρα της Κροατίας, ωστόσο οι ήττες εκτός έδρας από τη Ρωσία και την Κύπρο τον περασμένο μήνα τους άφησαν δουλειά να κάνουν στον Όμιλο H εάν προκριθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ το 2022.

Ο δεύτερος φιλικός, με τον διπλό τίτλο του International Fixtures τον Ιούνιο, βλέπει το Γιβραλτάρ να ταξιδεύει στην Ανδόρα στις 7 Ιουνίου. Η Ανδόρα που επί του παρόντος είναι 158η στην Παγκόσμια Κατάταξη της FIFA, κατατάσσεται στην 5η θέση στον Προκριματικό Παγκόσμιου Κυπέλλου της Ομάδας Ι της FIFA, χάνοντας και τους τρεις διεθνείς τους τον Μάρτιο με την Πολωνία, την Ουγγαρία και την Αλβανία.

Οι ακριβείς χώροι και οι ώρες έναρξης και για τους δύο αγώνες θα επιβεβαιωθούν σύντομα.

Source