Το δαχτυλίδι πιέζεται από τον Πετρίδη, McCarthy | … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Όλοι με την πλάτη τους στον τοίχο, είναι όλοι στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ μετά από μια νέα ήττα από την Ένωση Νεολαίας Παραλιμνίου στο ΣΓΠ, που άφησε τους Μπλουζ με 16 πόντους և 11 πόντους.ότι: θέση.

Οι πληροφορίες, οι οποίες έρχονται στο φως από το πρωί, μιλούν για μια πιθανή ομάδα πρώην παικτών του APOEL που παίρνουν το τιμόνι της εταιρείας, πράγμα που σημαίνει ότι οι δεσμοί γύρω από τον Πρόδρομο Πετρίδη και τους υποστηρικτές του γίνονται πιο αυστηροί.

Για να συμβεί αυτό, το APOEL πρέπει να συγκαλείται από μια έκτακτη γενική συνέλευση, κάτι που πρέπει να αποφασιστεί από το σημερινό διοικητικό συμβούλιο. Ο ισχυρός άντρας της APOEL ανησυχεί πολύ για την εικόνα της ομάδας, τη φωτιά που έλαβε, αλλά μέχρι πρόσφατα επέμεινε ότι δεν θα άφηνε τον APOEL από δυσκολίες.

Από την άλλη πλευρά, το ζήτημα της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται στο προσκήνιο, και ο πρόεδρος του Mick McCarthy συνεχώς τσαλακώνει και δεν αποκλείεται ότι θα αντικατασταθεί στο εγγύς μέλλον. Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση, ωστόσο, οι εξελίξεις συνεχίζονται ,, δεν αποκλείεται η εμφάνιση νέων ανά πάσα στιγμή.

Το επίκεντρο είναι στους παίκτες της ομάδας που δεν παίζουν ανάλογα με την αξία τους, οι άνθρωποι της APOEL ζητούν άδεια σε ειδικές περιπτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, οι στιγμές του APOEL είναι καθοριστικές, οι επόμενες είκοσι τέσσερις ώρες είναι καθοριστικές για τις εξελίξεις της επόμενης ημέρας.

Source