Το δημοφιλές Bitcoin σε κρυπτονομίσματα καταγράφεται

πανό99

Με την αύξηση του θεσμικού επενδυτικού ενδιαφέροντος, το Bitcoin, του οποίου η τιμή έχει υπερδιπλασιαστεί φέτος, είναι πάνω από το επίπεδο των 28 χιλιάδων δολαρίων.

Σήμερα, η συνολική αγοραία αξία των κρυπτονομισμάτων, που υπερβαίνει τα 28.400 $, έχει ξεπεράσει τα 520 δισεκατομμύρια δολάρια. Το Bitcoin, το οποίο ξεπέρασε τα 28.000 $ το σαββατοκύριακο, ετοιμάζεται να καταγράψει τη μεγαλύτερη μηνιαία ανοδική πορεία σε περισσότερο από ένα χρόνο.

Το Ethereum, το δεύτερο υψηλότερο στην αγοραία αξία, έχει αγοραία αξία περίπου 83,71 δισεκατομμύρια $, με τιμή περίπου 739 $.

Από την πλευρά XRP (Ripple), η οποία έχει την τρίτη υψηλότερη αγοραία αξία μέχρι πρόσφατα, τα νερά δεν έχουν εγκατασταθεί. Ο αριθμός των πλατφορμών που καταργούν το XRP από τις λίστες τους αυξάνεται μέρα με τη μέρα αφότου η αμερικανική ρυθμιστική αρχή χρηματοοικονομικής αγοράς SEC ξεκίνησε μια νομική διαδικασία εναντίον της Ripple για φερόμενους παραπλανητικούς επενδυτές.

Ο Ripple, ο οποίος έπεσε περισσότερο από 10 τοις εκατό τις τελευταίες 24 ώρες, έχασε περισσότερο από 40 τοις εκατό σε μία μόνο εβδομάδα.

Το ράλι στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία προκαλεί πόλωση στη γνώμη λόγω της ιστορίας του Bitcoin γεμάτη σκληρές σκαμπανεβάσματα.

Οι υποστηρικτές του Cryptocurrency υποστηρίζουν ότι το cryptocurrency εκτελεί μια λειτουργία διαφοροποίησης χαρτοφυλακίου λόγω της αδύναμης πορείας του δολαρίου και της πιθανότητας πληθωριστικής πίεσης, ενώ το αντίθετο στρατόπεδο υποστηρίζει ότι πρόκειται για μια κερδοσκοπική άνοδο που αναπόφευκτα θα καταρρεύσει, παρόμοια με αυτό που συνέβη πριν από τρία χρόνια.

Ο Vijay Ayyar, διευθυντής της μονάδας ανάπτυξης επιχειρήσεων του κέντρου κρυπτογράφησης Luno, δήλωσε ότι το αποκορύφωμα του Bitcoin είναι κοντά, αλλά εξακολουθεί να φαίνεται το επίπεδο των 30K $, «Πρέπει σίγουρα να δούμε κάποια αναδρομή, αλλά το μέγεθος πιθανότατα θα είναι μικρότερο. Μόνο 10 τοις εκατό – τοις εκατό. Μπορούμε να το δούμε με 15 πτώση. ” Έδωσε τη γνώμη του με τη μορφή.

πανό134

.Source