Το διαστημικό πρόγραμμα της Τουρκίας έφερε τον ήχο στη Ρωσία

Το διαστημικό πρόγραμμα της Τουρκίας έφερε τον ήχο στη Ρωσία

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε το «Εθνικό Διαστημικό Πρόγραμμα» των μεγάλων ρωσικών μέσων ενημέρωσης ανέφερε ότι, το 2023, είπε ότι τα σχέδια της Τουρκίας να στείλουν διαστημόπλοια στη Σελήνη.

Το διαστημικό πρόγραμμα της Τουρκίας έφερε τον ήχο στη Ρωσία

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν αξιολόγησαν ότι το Εθνικό Διαστημικό Πρόγραμμα εισήχθη στην Τουρκία.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, “Η Τουρκία σκοπεύει να στείλει διαστημόπλοιο φεγγάρι το 2023”, η έκθεση που δόθηκε από τον τίτλο, ο Πρόεδρος Ερντογάν, έδωσε την εξήγηση για την εμπιστοσύνη αυτή στον Τούρκο μηχανικό για το σχέδιο.

Το πρακτορείο ειδήσεων TASS, “Ο Ερντογάν μίλησε για τα σχέδια της Τουρκίας στο διάστημα”, σύμφωνα με την έκθεση, ο επικεφαλής της διεθνούς συμμετοχής της Τουρκίας να αποκτήσει πρόσβαση στο διάστημα επισημαίνεται ότι σχεδιάζει να χτίσει μια διαστημική βάση.

Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν, η ανάπτυξη μιας νέας γενιάς δορυφόρων που περιλαμβάνει τις λέξεις που σκοπεύει να δημιουργήσει μια εθνική μάρκα χωρών εφημερίδων Izvestia που θέλουν να πάρουν την Τουρκία το 2028 κοντά στην τροχιά του διαστημικού σκάφους, είπε.

.Source