Το δικαστήριο της Πάφου ανέτρεψε την αγωγή της μητέρας… Ο Αμερικανός πατέρας φτάνει στην Κύπρο για να αποκτήσει παιδί

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ανακοίνωσε την απόφασή του σχετικά με το αίτημα της μητέρας να μην αφήσει το 5χρονο παιδί. Ο ισχυρισμός του για αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης απορρίφθηκε. Ένας Αμερικανός πατέρας έρχεται στην Κύπρο για να πάρει ένα παιδί

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου απέρριψε την αγωγή της μητέρας για να ανατρέψει την απόφασή της, οπότε η 29χρονη Κύπρος μητέρα χρωστάει το παιδί της στον Αμερικανό πατέρα της για να πληρώσει τα έξοδα.

Το δικαστήριο της Πάφου έκρινε ότι το παιδί θα πρέπει να επιστραφεί στον Αμερικανό πατέρα του, μεταξύ άλλων, δηλώνοντας ότι η μητέρα θα έπρεπε να έχει εξαντλήσει τις αμερικανικές ένδικες θεραπείες πριν έρθει στην Κύπρο με το παιδί της.

Επομένως, σύμφωνα με το δικαστήριο, το 5χρονο παιδί πρέπει να επιστρέψει στον πατέρα του, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έρχεται, θα είναι αύριο στην Κύπρο, για να μεταφέρει το παιδί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου ζει . μόνιμα.

Θυμηθείτε ότι, όπως αναφέρεται στην προηγούμενη ανάρτηση Κύπρος Φορές:, ο Αμερικανός πατέρας του παιδιού παραπονέθηκε στην Κύπρο μητέρα, που τώρα ζει στην Πάφο, ότι απήγαγε τον γιο τους και τον πήγε στην Κύπρο.

Το οικογενειακό δικαστήριο έκρινε ότι το αγόρι, τώρα σχεδόν πέντε ετών, πρέπει να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες με τον πατέρα του.

Χθες το πρωί, μπροστά από το δικαστήριο της Πάφου, διοργανώθηκε διαδήλωση διαμαρτυρίας από την Παν-Αρμενική Ένωση Οικογενειών Μοναχών Γονέων και Φίλων, εν αναμονή της αίτησης που υπέβαλε η μητέρα.

Οι διαμαρτυρόμενες μητέρες ζήτησαν την ευκαιρία να προσφύγουν στο Εφετείο, καθώς δήλωσαν ότι η εκρίζωση ενός παιδιού θα τον βλάψει ανεπανόρθωτα.

Η μητέρα του μωρού, Γεωργία Όργια Κοντογιόργκι, είπε ότι δραπέτευσε από το σπίτι της τον Οκτώβριο του 2017, αφού ισχυρίστηκε την ενδοοικογενειακή βία με τον γιο της, ο οποίος ήταν μόλις 12 μηνών τότε.

Πέρασε από το καταφύγιο των γυναικών, συνέχισε և, έφτασε τελικά στην Κύπρο, όπου ριζώθηκε ενώ μιλούσε στην Πάφο.

Η Αργεντινή Ιωάννου, πρόεδρος του Συνδέσμου Ενιαίων Οικογενειών, εξέφρασε την υποστήριξή του στη μητέρα του, μιλώντας κατά των δημοκρατικών αρχών.

Source