Το Διοικητικό Συμβούλιο της WLCSC εγκρίνει την ειδική ομάδα ποικιλομορφίας, ορκίζεται σε νεοεκλεγέντα μέλη

WEST LAFAYETTE, Ind. (WLFI) – Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινοτικής Σχολικής Εταιρείας West Lafayette ξεκίνησε το 2021 το βράδυ της Δευτέρας με την πρώτη του συνεδρίαση του έτους, ξεκινώντας με την ορκωμοσία στα νεοεκλεγέντα μέλη του.

Τα επανεκλεγμένα μέλη Bradley Marley και Tom Schott, μαζί με τα νεοεκλεγέντα μέλη Yue Yin και Amy Austin πήραν τους όρκους των αξιώσεων. Και οι τέσσερις κέρδισαν τις θέσεις του σχολικού συμβουλίου στις εκλογές του Νοεμβρίου. Η ομάδα επανεξέλεξε επίσης τον Alan Karpick ως πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου.

Στο τέλος της οργανωτικής συνεδρίασης, το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε την αποζημίωσή τους σε 2.000 $ ετησίως ανά μέλος του συμβουλίου συν 112 $ ανά συνεδρίαση. Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Karen Springer σημείωσε στη συζήτηση ότι αυτή η δράση γίνεται κάθε χρόνο.

Ήταν ξεκάθαρο από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ότι το σχολικό συμβούλιο του WLCSC θέλει να συνεχίσει τα πράγματα να προχωρούν με περισσότερους τρόπους από έναν. Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε μια ενημέρωση στην κατασκευή του Γυμνασίου-Λυκείου. Η εκπαιδευτική πτέρυγα βρίσκεται σε τροχιά για κίνηση τον ερχόμενο Φεβρουάριο και αναμένουν να φιλοξενήσουν το ανοιχτό σπίτι για το νέο κέντρο τεχνών παραστατικών στα τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου.

Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε μια γενναιόδωρη δωρεά από το κτήμα του Rose Hedrick. Άφησε 65.000 $ στο σχολείο. Ο Karpick είχε την κα Hedrick ως διδασκαλία δακτυλογράφησης όταν παρακολούθησε το Γυμνάσιο-Λύκειο. Είπε ότι ενώ μπορούσε μόνο να καταφέρει να πληκτρολογήσει 26 λέξεις ανά λεπτό, την θυμόταν ως μια πολύ αγαπημένη και σεβαστή δασκάλα-μέλος. Σκοπεύουν να προσθέσουν ένα είδος μνημείου στο σχολείο προς τιμήν της κυρίας Hedrick.

Ο πίνακας προχώρησε στο Happy Hollow Elementary. Το σχολικό συμβούλιο έπρεπε να ψηφίσει τη μίσθωση για τη δημόσια βιβλιοθήκη του West Lafayette για να χρησιμοποιήσει το πρώην σχολείο. Όπως ανέφεραν οι ειδήσεις 18 τον περασμένο μήνα, η Πόλη της Δυτικής Λαφαγιέτ μετακόμισε έξω από το κτίριο και η βιβλιοθήκη ψάχνει χώρο για να μετακινήσει ορισμένες από τις υπηρεσίες της ενώ υπόκειται σε ανακαίνιση. Ωστόσο, το διοικητικό συμβούλιο κατέθεσε τη συζήτηση μίσθωσης μέχρι τη συνεδρίαση του Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε τη διατήρηση των δοκιμών COVID-19 στο σχολείο. Το Happy Hollow είναι μία από τις τοποθεσίες Optum Serve του ISDH. Ένα άλλο μελλοντικό σχέδιο είναι το Happy Hollow να γίνει επίσης ένας χώρος εμβολιασμού COVID-19.

Στη συνέχεια, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε σχετικά με τη νέα Επιτροπή Ποικιλομορφίας, Ισότητας και Ένταξης Η Margaret Psarros και η Laura Falk μίλησαν μαζί στη συνάντηση της Δευτέρας. Προεδρεύουν τη νέα ομάδα εργασίας. Μαζί με τη Δρ. Carolyn Johnson από το Purdue, η οποία θα ενεργήσει ως διαμεσολαβητής της ομάδας. Ο Δρ Τζόνσον είναι ο Συνεργάτης Πρόνοιας για Ποικιλομορφία και Ενσωμάτωση στο Purdue και έχει βοηθήσει εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο να εργαστούν για μια πιο διαφορετική και χωρίς αποκλεισμούς κουλτούρα.

Η Ψαρρός μοιράστηκε πώς μετακόμισε αυτή και η οικογένειά της στη Δυτική Λαφαγιέτ όταν ήταν παιδί από την Κύπρο. Είπε ότι αυτή και η οικογένειά της δεν μιλούσαν καλά Αγγλικά, αλλά βρήκαν άνεση και υποστήριξη στην κοινότητα West Lafayette. Τώρα ως διευθυντής του West Lafayette Intermediate School, ο Ψαρρός θέλει να βεβαιωθεί ότι κάθε οικογένεια και κάθε παιδί αισθάνεται ευπρόσδεκτοι στο WLCSC.

«Πρέπει τώρα να δούμε τι έχουμε κάνει καλά, τι μπορούμε τώρα να προσθέσουμε ότι ίσως να είναι επωφελές και πώς προσεγγίζουμε τους ανθρώπους που ακόμα δεν φτάνουμε», είπε.

Η Falk μοιράστηκε πώς μεγάλωσε σε μια διαφορετική και ανοιχτόμυαλη κοινότητα στη νότια πλευρά του Σικάγο. Ωστόσο, ως μαύρη γυναίκα, γνώρισε ρατσισμό και στενή σκέψη στα κολέγια της. Τώρα ως δάσκαλος και γονέας δύο αποφοίτων του WLCSC, θέλει να βεβαιωθεί ότι ακούει κάθε φωνή.

“Κάποιοι δεν αισθάνονται άνετα να μιλούν και αυτές οι υποεκπροσωπούμενες φωνές είναι αυτές που είναι εξίσου σημαντικές με οποιονδήποτε”, είπε. “Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλοι έχουν φωνή.”

Στόχος τους είναι να σχηματίσουν μια επιτροπή 30 ατόμων για την παροχή συστάσεων πολιτικής στο διοικητικό συμβούλιο. Ψάχνουν μαθητές, καθηγητές, προσωπικό, διαχειριστές και άλλα μέλη της κοινότητας που θέλουν να συμμετάσχουν και να δώσουν πληροφορίες. Η ομάδα θα συντάξει συστάσεις πολιτικής για το σχολικό συμβούλιο χρησιμοποιώντας μαρτυρίες και δεδομένα από το Υπουργείο Παιδείας της Ιντιάνα.

Έχουν τέσσερα θέματα εστίασης: ακαδημαϊκή υποστήριξη, κοινωνική και συναισθηματική υποστήριξη, ανάπτυξη προσωπικού και προσέγγιση γονέων. Ζητούν χρόνο και υπομονή καθώς ξεκινούν τη δουλειά τους.

“Αυτό το ζήτημα είναι ένα μεγάλο ζήτημα και χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα και έχει σημειωθεί πρόοδος, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να συνεχίσουμε ακόμα”, δήλωσε ο Ψαρρός.

“Αυτό θα πάρει χρόνο”, πρόσθεσε ο Falk. “Δεν θέλουμε να δράσουμε από τη μανσέτα και απλά να κάνουμε κάτι για να πούμε ότι το κάναμε. Θέλουμε να γίνει σκόπιμα. Θέλουμε να γίνει με πρόθεση.”

Αποδέχονται αιτήσεις για ένταξη στην επιτροπή για τις επόμενες εβδομάδες. Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε αίτηση. Σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συνάντηση αυτό το μήνα. Το Σχολικό Συμβούλιο του WLCSC θα συνέλθει ξανά την 1η Φεβρουαρίου.

Source