Το Εθνικό Ταμείο Πρόνοιας της Ρωσίας ανέρχεται σε 183,3 δισεκατομμύρια δολάρια

Διαφήμιση

ΜΟΣΧΑ (AA) – Το Εθνικό Ταμείο Πρόνοιας της Ρωσίας αυξήθηκε κατά 46% το 2020 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, φθάνοντας τα 183,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το ρωσικό Υπουργείο Οικονομικών, το Ταμείο Εθνικής Πρόνοιας της χώρας αυξήθηκε κατά 3,5% στα 177,3 δισεκατομμύρια δολάρια την 1η Δεκεμβρίου 2020 σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.

Ο όγκος του ταμείου αυξήθηκε στα 183,3 δισεκατομμύρια δολάρια από την 1η Ιανουαρίου, ενώ η συνολική αύξηση το 2020 έφτασε το 46%.

Στη Ρωσία, το Εθνικό Ταμείο Πρόνοιας ιδρύθηκε το 2008 ως σύστημα συλλογής πρόσθετων εσόδων από εξαγωγές πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Λόγω της μείωσης των τιμών της ενέργειας και της μείωσης των εσόδων του δημοσίου, το ταμείο χρησιμοποιείται σε ορισμένες χρονικές στιγμές για να κλείσει το έλλειμμα του προϋπολογισμού.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρά άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμη και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source