Το εκπληκτικό αποτέλεσμα του γιατρού που έκανε μια εφάπαξ δόση εμβολίου κατά του Kovid-19

Το εμβόλιο της εταιρείας Coronavac Sinovac αναπτύχθηκε από τις μελέτες φάσης-3 σε εθελοντική τοποθεσία στην Τουρκία Assoc. Δρ. Ο Yolbaş εμβολιάστηκε πριν από ένα μήνα. Στο Yolbaş, ο οποίος είχε ένα τεστ 3 εβδομάδες μετά από μία εφάπαξ δόση εμβολίου, προσδιορίστηκε ότι σχηματίστηκαν επαρκή αντισώματα έναντι του κοροναϊού (Kovid-19).

DU Σχολή Ιατρικής, Τμήμα Μολυσματικών Νοσημάτων και Κλινικής Μικροβιολογίας και Συντονιστής Εντατικής Φροντίδας Kovid-19. Δρ. Ο Recep Tekin δήλωσε στον ανταποκριτή της AA ότι δεν υπήρχαν σοβαρές παρενέργειες σε εκείνους που είχαν το εμβόλιο CoronaVac του Sinovac. Σημειώνοντας ότι η κορυφή του Kovid-19 έχει εμπειρία τόσο στον κόσμο όσο και στη χώρα, ο Tekin είπε ότι οι θάνατοι και ο αριθμός των ασθενών σε εντατική θεραπεία έχουν αυξηθεί. Αναφερόμενος στο γεγονός ότι τα εμβόλια είναι περισσότερο στην ατζέντα με αυτήν την πρόοδο αυτής της διαδικασίας, ο Tekin δήλωσε ότι υπάρχουν δύο κύριοι παράγοντες για το τέλος της επιδημίας. Ο Tekin είπε, “Είτε θα υπάρξουν εμβόλια είτε ο ιός θα μεταλλαχθεί. Όταν συμβαίνει αυτό, η σημασία των εμβολίων έχει αυξηθεί. Η ανάγκη για ταχύτερο εμβολιασμό έχει έρθει στο προσκήνιο. Επί του παρόντος, εταιρείες στον κόσμο κάνουν μελέτες εμβολιασμού. 4 ή 5 εταιρείες έχουν φτάσει στη φάση έγκρισης. ευχαριστώ για εσάς. ” μίλησε.

“Οι άνθρωποι πρέπει να εμβολιάζονται ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”

Δηλώνοντας ότι ο εμβολιασμός θα ξεκινήσει στη χώρα τις επόμενες ημέρες, ο Tekin τόνισε ότι η μέθοδος απαλλαγής από την επιδημία είναι ο εμβολιασμός, ότι το εμβόλιο θα αποτρέψει την ασθένεια από σοβαρή και μόλυνση, επομένως είναι σημαντικό. Ο Tekin δήλωσε ότι ανεξάρτητα από το εμβόλιο που υπάρχει στο ημερολόγιο εμβολιασμού που καθορίζεται από το Υπουργείο Υγείας, η κοινωνία θα πρέπει να εμβολιαστεί χωρίς προκατάληψη και δήλωσε ότι η επιδημία πρέπει να ξεπεραστεί γρήγορα με τον εμβολιασμό.

Υπενθυμίζοντας ότι υπάρχουν διάφορες εικασίες σχετικά με τα εμβόλια, υπάρχουν ειδήσεις ότι μπορεί να υπάρχουν παρενέργειες, προβλήματα και αρνητικά αποτελέσματα, ο Tekin σημείωσε ότι τα εμβόλια προστατεύουν τους ανθρώπους από πολλές ασθένειες για χιλιάδες χρόνια, δεν υπάρχουν αρνητικές καταστάσεις που σχετίζονται με τα εμβόλια και ότι οι άνθρωποι μπορούν να τα κάνουν εύκολα.

Ο Tekin, ένα από τα νοσοκομεία του, Assoc. Δρ. Επισημαίνοντας ότι ο İlyas Yolbaş είχε επίσης εθελοντικά μία δόση εμβολίου, συνέχισε την ομιλία του ως εξής:

“Μετά τον εμβολιασμό, είδαμε ότι το επίπεδο αντισωμάτων έφτασε στο προστατευτικό επίπεδο. Ακόμη και μία δόση εμβολίου παρείχε προστασία. Δύο δόσεις εμβολίου συνιστώνται ήδη σε αυτήν την περίπτωση. Με αυτές τις δύο δόσεις εμβολίου, είναι πιθανό ότι θα υπάρχουν επαρκή επίπεδα αντισωμάτων και θα προστατεύσουν από την ασθένεια. Αφήστε τους ανθρώπους μας να συνεχίσουν τα μέτρα. Πιστεύουμε ότι με τον εμβολιασμό των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, των ηλικιωμένων και των συλλογικών κέντρων, που αποτελούν παράγοντες κινδύνου στα περισσότερα από αυτά, πιθανότατα θα υπάρξει διάλειμμα στην πανδημία. “

“ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ”

DU Ιατρική Σχολή Ειδικός Υγείας και Νοσημάτων Παιδιών Δρ. Ο İlyas Yolbaş είπε ότι είχε εθελοντικά εμβολιαστεί πριν από ένα μήνα και δεν είδε σοβαρές παρενέργειες του εμβολίου. “Περίπου 3 εβδομάδες μετά από μία εφάπαξ δόση εμβολίου, είχα μια δοκιμή αντισωμάτων και διαπιστώσαμε ότι παρήγαγε αρκετά αντισώματα.” Ο Yolbaş είπε ότι είχε κάνει το εμβόλιο χωρίς καμία ανησυχία.

Δηλώνοντας ότι όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή, ο Yolbaş είπε:

“Εάν είστε στην ομάδα κινδύνου, βεβαιωθείτε ότι έχετε εμβολιαστεί σύμφωνα με τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας. Οι πολίτες δεν πρέπει σίγουρα να εισέλθουν σε καταστάσεις όπως η δυσπιστία των εμβολίων. Το Kovid-19 μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στους ανθρώπους. Μερικές φορές οι άνθρωποι μπορούν να πεθάνουν. Ως εκ τούτου, προτείνω σε όλους να δώσουν το εμβόλιο Kovid-19 για να μην διατρέχουν κινδύνους. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. “

.Source