Το Ελληνικό Σύστημα Υγείας βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση

πανό99

Ρούμι ραδιόφωνο του ελληνικού κράτους Υγεία Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Υπηρεσιών ανακοίνωσε ότι ο Χαράλαμπος Χαριλάου είχε προειδοποιήσει ότι «το σύστημα υγείας βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση».

Το Harilau είναι μόνο το Νο 1 θάλαμο εντατικής θεραπείας. κορωνοϊός Εξήγησε ότι στο Ελληνικό Κρατικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εξυπηρετούσε τους ασθενείς του, οι ασθενείς στη μονάδα εντατικής θεραπείας αριθ. 2 μεταφέρθηκαν σε άλλα κρατικά και ιδιωτικά νοσοκομεία, εκκενώθηκαν και διατέθηκαν σε ασθενείς με κοροναϊό για να αποκτήσουν 17 επιπλέον κρεβάτια λόγω της αυξημένης εισαγωγής των ασθενών.

Υπενθυμίζοντας ότι η ασθένεια ξεκίνησε 7-10 ημέρες μετά την ημερομηνία διάγνωσης σε άτομα με κοροναϊό, ο Harilau δήλωσε ότι αναμένουν μεγαλύτερη αύξηση στις εισαγωγές των ασθενών μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, «Σήμερα, πολλοί ασθενείς με κοροναϊκούς, οι περισσότεροι από αυτούς σε εντατική θεραπεία, υποβάλλονται σε θεραπεία σε κρατικά νοσοκομεία. Το σύστημα βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση. Η κατάσταση μπορεί να αντιμετωπιστεί προς το παρόν, αλλά είμαστε πολύ οριακοί, καθώς ο αριθμός των ασθενών είναι πολύ υψηλός και εάν ληφθεί υπόψη η αύξηση του αριθμού των θετικών περιπτώσεων, ο αριθμός των ασθενών θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες.

πανό134

.Source